Eğer yükledikten sonra sorun devam ederse psunuzu yani güç kaynağınızı değiştirin.
Ekran kartında problem olabilir mi acaba bence sorun olsa hiç açılmaz diye düşünüyorum
Hocam eğer driverden değilse kesin powerden dır. Ekranı değiştirdim demişsiniz. Monitör mü ekran kartımı değiştirdiğiniz ?
mönitör değiştirdim şuan chip seti yükledim oyunu denicem
Denedikten sonra bana pm atın.
evet şuan denedim yine aynı problem ekran kapandı haporlörden zırrr diye bir ses geldii ters giden bişeyler var
Hocam farklı psu deneyin.
bilgisayrı 6 yıldır kullanıyorum ve hiçbir parça değiştirmedim güç kaynağı neden yetersiz kalsın sizce
Güç kaynağının belli bir ömrü vardır. Ömrü kısaldıkça güç kaybetmeye başlar. Aynı sorunu geçen gün yaşadım. Videolarda oyunlarda ekran kapanır dururdu. Power değiştirince düzeldi. Bilgisayarın tamamen kitlenme sorunuda chipsetten kaynaklanır. Bu sorun yüzüne anakartı çöpe attım.
evet anladım şuan ilginç bir şekilde visual c++ hatası verdi oyun indirdim belki bundandır umarımmmm
TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMIN İÇİN
Sen formattan sonra hiç bişey yüklemedin galiba bizde donanımlarda sorun arıyoruz
evet herşeyi yükledim problem devam ediyor malasef
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme