Şimdi Ara

ekran kapanması hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayarda oyun oynarken aniden ekran kapanıyor ve klavye donuyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor sorun ne olabilir.

Yeni format attım bu problem yüzünden yine aynı problem var...

intel e2180 2.00 gb işlemci

nvidia geforce 8400gs 1.00 gb ekran kartı

NOT:Bilgisayarın ekranını değiştirdim ama yine aynı problem devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ollstaro

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarda oyun oynarken aniden ekran kapanıyor ve klavye donuyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor sorun ne olabilir.

Yeni format attım bu problem yüzünden yine aynı problem var...

intel e2180 2.00 gb işlemci

nvidia geforce 8400gs 1.00 gb ekran kartı

NOT:Bilgisayarın ekranını değiştirdim ama yine aynı problem devam ediyor.

işlemci fanının üstündeki tüm tozları temizle..işlemci macunu yenilemeyi biliyorsan elin değmişken onuda yap..

• Evet işlemci macununu yeni değiştirdim bu problem yine devam ediyor Bir türlü çözemedim başka ne olabilir öneri bekliyorumm
  • Hocam chipseti yükledin mi ? Birde hiç elektrik kesilmesi falan oldumu aniden?
  • elektrik kesilmesi yakın zamanda olmadı chip set nedir? Biraz açarmısınız ne işe yarıyor
  • Anakartın beyni olarak adlandırılır. Anakart üzerindeki bilgi akışını kontrol eder. Aygıt yöneticisine girin eğer eksik driver varsa yükleyin.
  • Evet baktım anakart aygıtlarına yüklenmemiş diyor driverı anakart modelinden mi indiricem teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer yükledikten sonra sorun devam ederse psunuzu yani güç kaynağınızı değiştirin.
  • Ekran kartında problem olabilir mi acaba bence sorun olsa hiç açılmaz diye düşünüyorum
  • Hocam eğer driverden değilse kesin powerden dır. Ekranı değiştirdim demişsiniz. Monitör mü ekran kartımı değiştirdiğiniz ?
  • mönitör değiştirdim şuan chip seti yükledim oyunu denicem
  • Denedikten sonra bana pm atın.
  • evet şuan denedim yine aynı problem ekran kapandı haporlörden zırrr diye bir ses geldii ters giden bişeyler var
  • Hocam farklı psu deneyin.
  • bilgisayrı 6 yıldır kullanıyorum ve hiçbir parça değiştirmedim güç kaynağı neden yetersiz kalsın sizce
  • Güç kaynağının belli bir ömrü vardır. Ömrü kısaldıkça güç kaybetmeye başlar. Aynı sorunu geçen gün yaşadım. Videolarda oyunlarda ekran kapanır dururdu. Power değiştirince düzeldi. Bilgisayarın tamamen kitlenme sorunuda chipsetten kaynaklanır. Bu sorun yüzüne anakartı çöpe attım.
  • evet anladım şuan ilginç bir şekilde visual c++ hatası verdi oyun indirdim belki bundandır umarımmmm

TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMIN İÇİN
  • Sen formattan sonra hiç bişey yüklemedin galiba bizde donanımlarda sorun arıyoruz
  • evet herşeyi yükledim problem devam ediyor malasef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.