Şimdi Ara

Ekran kararıyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar son 3-4 gündür ekranımda kararma oluyor kasa aynen calısıyor ama ekrana goruntusu gittikten sorna geri gelmiyor reset attıktan sonra düzeliyor...
    Once sorun ekran da sandım evdeki baska bir ekrana taktım aynı sorunu ondada yasadım...
    Ekran kartında olabilir diye aldıgım yerin teknik servisine götürdüm 3d max ile test yaptı bir kaç oyun actı denedi yaklasık olarak bir 2 saat test etti sonra ekran kartında problem olmadıgını söyledi..( 3d mark ta ekran kartında sorun olsa %90 cıkardı dedi ama bende kararma süresi bazen acıldıktan 3-4 saat sonra bazen 8-9 saat sonra oldugu oluyor)

son olarak aklıma evdeki voltaj sorunundan olabileceği aklıma geldi .. Evde voltaj cok sık iniş ve cıkış yasamakta bunun etkisi olabilirmi acaba?
    ekran ilk karardıgında baglı olan dvı kablosu sanırım yandı cünkü kabloyu takın uyarısı verdi ekran değiştirip baska kablo taktıgımda düzeldi benimde aklıma buna voltajın etki etmiş olması geldi.

Sizce sorun nerede olabilir? Farklı ekranda denedim karardı , ekran kartını test etti sorun yok dedi (ne kadar dogru orası tartısılır) , son olarak denemediğim birtek ups kaldı ...

Sistem : Asus rampage formula anakart , 2x2 4gb hı-level ram , Msı 9600gt (512mb) , Samsung 2232bw 22inch lcd , thermaltake 500w psu

işlemcim windows 7

• Arkadaslar yardımcı olabilecek kimse yokmu ???
  • HDD nin başka bir partition una win7den farklı bir işletim sistemi kurup test yapar mısın?

Donanımsal olarak da harici güç kaynağı deneyebilirsin.. Elektrik akımındaki dalgalanmalardan sistemi korumak gibi bir görevleri de vardır..
  • Farklı bir işletim sistemi kurup denerim inş olumlu sonuc verir .. Ama dediğim gibi voltaj sorunuda olabilir cünkü evdeki digitürk decoder i de ara sıra bozuluyo donma falan yapıyor tw izlenmiyor bizim semt biraz eski elektirik sorunu var ama dediğin gibi bi isletim sistemi değiştirip deneyeyim bakalım sonuc ne olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.