Şimdi Ara

ekran kararıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sorunum su power duğmesine basıyorum ardından windowws acılmaya baslıyor.
    daha sonra siyah ekranda windows yazını goruyorum ekran tekrar kararıyor. ardından mavi bir ekranın cıkması laxım ama olmuyo ekran kapkara kalıyor.biraz gectikten sonra resetleniyor ve ardından tekrar aynısını oluyor ve bazen de acılıyor ama ayısnı yapmıyor nedense bunun sorunu ne olabilir?

simdiden tesekkurler....

• GÜVENLİ MODDA AÇABİLİYOMUSUN PEKİ.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXORCST666

merhaba ustatlar
    daha sonra siyah ekranda windows yazını goruyorum ekran tekrar kararıyor. ardından mavi bir ekranın cıkması laxım ama olmuyo ekran kapkara kalıyor.biraz gectikten sonra resetleniyor ve ardından tekrar aynısını oluyor ve bazen de acılıyor ama ayısnı yapmıyor nedense bunun sorunu ne olabilir?

simdiden tesekkurler....

Aynı sorun bendede olmustu.
    YEni ram takmıstım makinetye kabul etmediydi.rami değiştirince duzeldiydi
  • güvenli modda açınca daha iyi oluyor
  • arkadaşım güvenli modda açmayı dene.onu beyenmezsen sistem geri yüklemeyi dene.bunlarda olmadıysa kurtarman biraz zor.geçmiş olsuun formata başla.
  • baba guvenli modda acılıo olmsı lazım bakalım artık bi format atarımda ona gore hareket ederim.. tesekkurler
  • en doğru yol formattan geçer
  • o sorun genelde sistem kurulmuşken bi parça eklemenden kaynaklanır (ram gibi) tam olarak ne yaptında bu oldu onu bi açıklarsan daha ii olur ki resetleniyor diyorsun bu ram ile ilgili bi sorun olabileceğinin göstergesidir!

bu arada arkadaşlar format deyip durmayın amaç çözüm bulmak format demek bi çözüm değil saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: EXORCST666

merhaba ustatlar

simdiden tesekkurler....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.