Şimdi Ara

Ekran Kararma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monitöre siyah birşey gelince monitör kapanıp açılıyor ve ekranda anagol yazısı çıkıyo örnek olarak filmlerin sonun çıkan siyah yerde veya oyun oynarken gelen siyah ekranlarda oluyor sorun ekran kartındandır diye değiştirdim hala aynı sorun var,ekranın kablosunu değiştirdim olmadı.Kasayı televizyona bağlayınca bir sorun olmuyor adam gibi oynuyorum internetten araştırdım monitör inverterleri bozuldu diyen var besleyici problem var diyen donanımdan pek anlamadığım için çözemedim Sistemim

Ati Radeon HD 5570
    2 gb Ram
    İntel Pentium Dual işlemci
    19 İnch W'LCD Beko Monitör

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Yardım Etcek Yokmu ?
  • Kesinlikle monitörün arızalı
  • Monitörde arıza olduğunu sanmıyorum. Siyah ekranda ekran kartı sinyal kesiyor olabilir belki. En kesin çözüm format...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Monitörde arıza olduğunu sanmıyorum. Siyah ekranda ekran kartı sinyal kesiyor olabilir belki. En kesin çözüm format...

Format attım.Kasayı bilgisayara bağlayınca sorun olmuyor hafta sonu başka monitörde denicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikL133

quote:

Monitörde arıza olduğunu sanmıyorum. Siyah ekranda ekran kartı sinyal kesiyor olabilir belki. En kesin çözüm format...

Format attım.Kasayı bilgisayara bağlayınca sorun olmuyor hafta sonu başka monitörde denicem.

Monitör ayarlarını kurcala biraz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NikL133

quote:

Monitör ayarlarını kurcala biraz...

Monitör ayarlarınada kurcaladım bişey cıkmadı yarın monitörün içini açmayı düşünüyorum belki bişey olmuştur bide hertz ayarını yükseltikçe kararma daha da artıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NikL133 -- 28 Şubat 2013; 18:30:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde titreme sorunu.
    dün önce açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Kamerada yeşil ekran sorunu!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Başka monitörde denedim sorun yok sorun monitörde ama neresinde monitörün garanti süresi bittiği için yarım edebilcek varsa
  • Yardım edebilcek yokmu ?
  • ekranın florasan lambası bitmiş şimdi florasan laba zor bulursun yeni led taktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkn6226

ekranın florasan lambası bitmiş şimdi florasan laba zor bulursun yeni led taktır

Hocam onu nasıl yaptırabilirim garantisi btti normal bilgisayarcı yapar fiyatı ne kadar olur pahalı bişeyse yeni monitör alarım
  • bilemiyorum ama su anda piyasada faza yok diye biliyorum ogren pahalıysa pahalıdırki yenisini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkn6226

bilemiyorum ama su anda piyasada faza yok diye biliyorum ogren pahalıysa pahalıdırki yenisini al

Sağol Hocam en yakın zamanda bakcam bide bu ekrandaki dokunmatik tuşları nasıl kapayabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NikL133 -- 23 Mart 2013; 20:31:10 >
  • onlaar kapanmaz ! ama sen arastır yinede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.