Şimdi Ara

Ekran kararma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim laptop asus n55s serisi. Win7 intel core i7-2670QM 2.2G Hz 8mb ram Geforce GT 635M 2GB paylaşımsız ekran kartı var.
    Sorunum herhangi bir oyun oynayıp , oyundan çıktıktan sonra ekran kararıyor 1 dakika boyunca kapanıp açılıyor sonra düzeliyor. Oyun oynarken yapmıyor fakat oyundan çıkınca oluyor bu. Nedeni ne olabilir bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi?

• muratsimseek M kullanıcısına yanıt
    Kapanıp açılıyor dan kastınız nedir kapanan nedir
  • Ekran kararıyor göz kırpar gibi kapanıp açılıyor ekran görüntüsü alıyorum fakat ekran görüntüsünü açtığımda herşey normal kapanan bişey yok.
  • Kafaya takılacak bir durum değil hdd yavaş kalıyor illa hızlı kendine dönsün diyorsan bir ssd taktırabilirsin veya şimdilik yavaş format tabiri ile işlem yaparsan bir nebze süreç hızlanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • svskrt S kullanıcısına yanıt
    Fakat daha önceden bunu yapmıyordu. Son zamanlarda yapmaya başladı ekran kartının ısınmasından böyle bişey yaptığını düşünerek fanı temizledim ama sonuç aynı. Ve sadece oyuna girip oynayıp çıktığımda bunu 10 saniye kadar yapıyor ekran siyah oluyor beyaz oluyor sonra kendine geliyor. oyun dediğimde uyduruk nfs underground 2 de bile aynı sorunu yapıyor.
  • muratsimseek M kullanıcısına yanıt
    Anlatmaya çalıştıgın sorun çözünürlüük optimizasyonu ise oyun çıkış anında genelde olur,windows çözünrlüüğün ile oyunun ayarlarından çözünürlüğü aynı oranlara getir örnek olarak 1366*768 masaüstü çöünürlüğün var oyunun ayarlar kısmından çözünürlüğü aynı ayara getir birde öyle dene eğer problem bu değilse

Ekran kartının ısınması böyle bir sorun teşkil etmez Kuvvetli işlemcin var,ram yeterli,geriye kalan hdd de bozuk alanlar oluşması ve hdd nin yavaşlaması,tekrar söylüyorum işletim sistemini yenileyip ve yavaş format ile bu durumu düzeltebilirsin,kurulan programlar ve silinen programlar işletim sisteminde şişme yapabilir bu durum da performansa yansır eğer yavaş format durumunu çözmüyorsa bu sorunu da kafaya takıorsan hdd ni değiştirip ssd alabilirsin,geçmiş olsun iyi forumlar

Not:İşletim sisteminin daha önce problem çıkarmadı diye ölene kadar çıkarmayacak diye bir durum yok eğer öyle olsaydı bilgisayarcılara ve teknisyenlere ne gerek kalırdı!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svskrt -- 1 Mart 2015; 21:04:47 >

• yazılımsal olabilir , işletim sistemini yeniden yükleyip güncel driverlarla deneyebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde titreme sorunu.
    3 hafta önce açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Philips tv ekran kararma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.