Şimdi Ara

Ekran kararması sonra geri gelmesi [VIDEOLU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konumuza geliyim, mesela bir videoyu fullscreen'e aldığımda ekran kararıyor ve geri geliyor, veya birşey editlerken moviemakerda split yaptığımda filmin gözüktüğü monitör gidip geri geliyor.
    Sistem:
    Intel Core i7 3930K Soket 2011 3.2GHz 12MB
    16GB XMS3 DDR3 1600MHz CL9 (2x4x2)
    Asus DIRECTCU II 680 TOP
    Intel(R) 82579V Gigabit Network Connector
    SEAGATE 3.5" 2TB SV35 Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm NCQ
    ASUS RAMPAGE IV FORMULA INTEL X79 SOKET 2011 DDR3 2400MHZ(O.C.)
    ZALMAN CNPS12X 1110 RPM 22dBA

Ekranlar :
    SAMSUNG 19" SyncMaster 943NWX 1440x900
    PHILIPS 21.5" 227E4LHAB/00 1920x1080
    PHILIPS 21.5" 227E4LHAB/00 1920x1080
    62" 3840x1080 | 1440x900

SyncMaster'de öyle birşey olmuyor ama
    phlips olanlarda oluyor, şimdiden yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can1357 -- 19 Nisan 2013; 19:47:08 >

• ekran kartınızı güncelleyin.
  • güncel.
  • VIDEOSU:
    http://www.youtube.com/watch?v=xY9rezzfZD4
    videoda ikiside philips olan ekranlar üstteki syncmaster, onda problem olmuyor ama üstteki videoda gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can1357

güncel.

çözünürlük ile alakası olabilir. düşük çözünürlükte deneyin. düzelmez ise kullandığınız video programlarından veya zararlı bir eklenti kaynaklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winneras

quote:

güncel.

çözünürlük ile alakası olabilir. düşük çözünürlükte deneyin. düzelmez ise kullandığınız video programlarından veya zararlı bir eklenti kaynaklı olabilir.

çözünürlüğü bir oyun içindeyken düşürdüğümde ekran bir daha geri gelmiyor, hemen deniyim.Çözünürlüğü düşürünce oldu ama ben full hd ekranı küçük kullanmak istemiyorum ne yapmalıyım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: winneras

quote:

güncel.

çözünürlüğü bir oyun içindeyken düşürdüğümde ekran bir daha geri gelmiyor, hemen deniyim.Çözünürlüğü düşürünce oldu ama ben full hd ekranı küçük kullanmak istemiyorum ne yapmalıyım?

ekran kartınızın sürücüsünden çözünürlük ayarını yapın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DÜZELTME: Yeniden bozuldu :(
    quote:

Çözdüm!
    Nvidia Denetim Masası > Video > Video görüntüsü ayarları > Ters telesine kullan'ı kapattım
    Ama açıklamasında:

videoya dönüştürülmüş filimlerden (örneğin DVD'ler, 1080i HD) orjinal görüntüleri kurtararak daha düzgün filim oynatımı ve üstün görüntü kalitesi sağlar, çözünürlüğü düşürünce çalışmasının nedeni bu özelliğin sadece 1080i/p 'de çalışmasıymış tekrardan teşekkürler ama hocam son bir sorum olucak bu özelliği kapatmam problem yaratırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can1357 -- 19 Nisan 2013; 21:25:43 >
  • quote:

Çözdüm!
    Nvidia Denetim Masası > Video > Video görüntüsü ayarları > Ters telesine kullan'ı kapattım
    Ama açıklamasında:

videoya dönüştürülmüş filimlerden (örneğin DVD'ler, 1080i HD) orjinal görüntüleri kurtararak daha düzgün filim oynatımı ve üstün görüntü kalitesi sağlar, çözünürlüğü düşürünce çalışmasının nedeni bu özelliğin sadece 1080i/p 'de çalışmasıymış tekrardan teşekkürler ama hocam son bir sorum olucak bu özelliği kapatmam problem yaratırmı?

sorun olacağını sanmıyorum. sorun olursa da tekrar nvıdıa dan ayarları düzeltirsin.
  • quote:

VIDEOSU:
    http://www.youtube.com/watch?v=xY9rezzfZD4
    videoda ikiside philips olan ekranlar üstteki syncmaster, onda problem olmuyor ama üstteki videoda gözükmüyor.

konussaydın videoda iyiydi. Sorunu tam olarak anlayamadım. Ama ekran da AUTO düğmesine bas/dokun hangisiyse bi onu yap. ve full hd oldugundan ve birden fazla ekranda oldugundan olabilir. Özellikler/Çözünürlük/Bunu Sadece 1'de göster/genişlet gibi ayarların hepsini deneyerek yap

• Kötü haber, gine bozuldu arkadaşlar benim bunu acil çözmem lazım lütfen yardımcı olun :( kimsede yok bu problem ya.
  • Kimsemi Bilmiyor :(
  • Kimse cevap vermemiş bundan sonra olursa bari okuyan düzeltin

Aynı sorun bendede oldu arkadaşlar monitör ayarlarından düzeliyor sadece.Benim monitörüm philips idi Smart Contrast ayarı açıktı kapattım düzeldi sizde kendi monitör ayarlarınızdan bakarak düzeltebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.