Şimdi Ara

Ekran karıncalanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a benim monitör acayip karıncalanıyor . Mönitördenmi yoksa herhangi bi sorundanmı kaynaklanıyor bilmiyorum. Özellikle karıncalanma oyunlarda karanlık yerlerde cok netleşiyor. en iyi oyun bile 8 Bit oyun gibi oluyor . neden oldugunu bilmiyorum . Mönitör dandik bi marka Queen diye ama Monitörü daha önceden de baska sistemde kullanıyodum onda herhangi bir sorun yoktu ama bu sistemde cok fena karıncalnıyor monitöremi bisey oldu yoksa sistemden yada herneden kaynaklanıyosa acilen düzeltmem lazım bayadır böyle deli ediyo artık.

Sistem =

İşlemci : İntel İ5 - 3470
    Anakart : Asus h61m-k 1600 Mhz (sanırım)
    Ekran Kartı : Asus R7 265 (2 GB - 256 BİT)
    Ram : 8 GB GSKILL Ripjaws

Monitör : Queen LCD (G195HQV) 60Hz (Queen markası Acer diye geçiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AchillesTR06 -- 16 Ocak 2016; 11:38:19 >

• AchillesTR06 A kullanıcısına yanıt
    arıza ekran kartında olabilir
  • aynı ekran kartını daha öncede kullanıyodum bi sorun yoktu ?
  • Casper teknik servisinde taktırmısdım pc nin parcaları , ekran kartını cıkarıp tekrar takmayı denemelimiyim ?
  • Calısan ekran kartını bozduysa vururum o casper teknik servisini :D
  • AchillesTR06 A kullanıcısına yanıt
    ekran kartının sökülüp takılmasından kaynaklı olmayabilir. ekran kartları marka ve modele göre kullanımına bağlı olarak bazen ömürleri çok üzün sürmeyebiliyor. belkide başka bir donanım arızalıdır. ben arıza ekran kartında olabilir dedim kesin ekran kartıdır demedim. imkanın varsa başka ekran kartı takıp dene. yoksa imkanın bir bilgisayarcıya götürüp arızayı tespit ettirmen gerekecek.
  • Tamam Sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.