Şimdi Ara

EKRAN KART TAMİRİ Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
9
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar, Acer 5536G modeli dizüstü bilgisayarım var. Power düğmesine bastığımda güç geliyor fakat ekran açılmıyor. Tv ile bağlantı denedim görüntü gelmedi. Termal macun ve fan temizliğini yaptım bios pilini ram hdd v.s işlemleri denedim. Sonuç aynı 2 gün sonra biraz ısınmasını sağladığımda açıldı, fakat kapattım ve tekrar aynı sorun bulunmakta. Ekran chip seti bga bacaklarında sizinde bahsettiğiniz ısı ve gerekli havalandırma işlemi zamanında yapılmadığından dolayı deformasyon olduğunu düşünüyorum. Konuyla ilgili yardımlarınız ve onarım için sizinle iletişime geçmek istiyorum. İyi çalışmalar.
  • yaptığımı işlemler garantili efendim isterseniz kalıplayabiliriz yada sıfır chiipset takabiliriz.
  • Tel ile görüşebilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhakank

Tel ile görüşebilir miyiz ?

pm iletildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhakank

Merhabalar, Acer 5536G modeli dizüstü bilgisayarım var. Power düğmesine bastığımda güç geliyor fakat ekran açılmıyor. Tv ile bağlantı denedim görüntü gelmedi. Termal macun ve fan temizliğini yaptım bios pilini ram hdd v.s işlemleri denedim. Sonuç aynı 2 gün sonra biraz ısınmasını sağladığımda açıldı, fakat kapattım ve tekrar aynı sorun bulunmakta. Ekran chip seti bga bacaklarında sizinde bahsettiğiniz ısı ve gerekli havalandırma işlemi zamanında yapılmadığından dolayı deformasyon olduğunu düşünüyorum. Konuyla ilgili yardımlarınız ve onarım için sizinle iletişime geçmek istiyorum. İyi çalışmalar.

Arızalı olan dizüstü bilgisayarımı bilirugur arkadaş ile yaptığım görüşme sonucunda onarım için yolladım. Kendisi son derece sabırlı ve güvenilir bir kişi, cihazım sorunsuz ve eksiksiz olarak geldi. Gösterdiği ilgi ve harcadığı emek için kendisine buradan teşekkür ediyorum. Yazılarında ve açıklamalarında bildirdiği gibi olması gereken her şeyi yerine getirdi. İnşallah bu çizgin ve güvenin ile istediğin hedeflere ulaşman dileğiyle. Teşekkürler.

• Uğur hocam dell inspiron n5010 8bip ekran kartı çip sorunu var.pm gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcetin

Uğur hocam dell inspiron n5010 8bip ekran kartı çip sorunu var.pm gönderdim.

pm cevaplantı teşekkürler.
  • Bugün kendisiyle bir ekran kartı tamiri için konuştuğum; dürüstlüğüne ve ilgili tutumuna hayran kaldığım insandır.
    Para kazanmak gibi bir durumu varken müşterilerinin çıkarlarını gözetip para kazanmaktan vazgeçmesi resmen gözlerimi doldurdu.
    Bende bırakmış olduğu bu izlenim nedeniyle ona olan güvenim arttı ve dedim ki : ''Uğur bey eğer sizde satılık bir ekran kartı olursa sizden almayı istiyorum.'' Verdiği cevap ise daha da bir hayranlık vericiydi. dedi ki ''ben arızalı ürünleri onarmış olsam dahi prensip olarak satmıyorum.'' Adam resmen imajımı yitirceğime daha az para kazanayım diyor...

Size önerim bir sorununuz olduğunda kendisine kesinlikle danışın.Eğer ki tamirat vs. işleri sizin çıkarınıza olmuyorsa ,tamir ettirmektense başka birşey yapmak sizin için daha fazla çıkar sağlıyorsa ; sizin yararınıza olan şeyi önerecek insandır kendisi.
    Kendisine çok teşekkür ediyorum.
    Ah birde bana bir ekran kartı satsaydı çok daha fazla duamı alacaktı :) Forumda yeni olduğumdan kime güveneceğimi bilmiyorum daha doğru düzgün, böylesi güvenebileceğim birini nasıl bulacağım ekran kartı alırken ve müşterisinin çıkarını en önde tutan birisini nasıl bulacağım acaba bir daha

• egokam E kullanıcısına yanıt
    hocam öncelik ile tekrar merhaba hemşehrim olduğunuz fark ettim lüleburgazda kısmet ise yaz sonu açılışta yapacağım dükkanımı gündüzleri çalıştığım için servisde telefonlara ne kadarda bakmasam dönmeye çalışıyorum
    Elimde yetiştiremediğim bir cok kişinin cihaz var onlardan burdan tekrar özür diliyorum gece 4 oldu halen epeydir beklettim tekirdağ malkara daki bir internet cafeci arkadaşımız ekran kartları hallediyorum 1 ay geçti belki sabah 7 iş gidicem tekrar kusuruma bakmayın ancak görebildim mesajınız

Ekran kartı forum içinde temiz satan bir çok kişi mevcut referanslarına mesajlarına forum üyelik tarihi gibi durumları göz önüne alır
    oluşucak fark ödemek kaydı ile sanalpazar gittigidiyor ve sahibinden üzerinden güvenli ticaret ile ( get ) vb yöntemler ile 6 ile 9 taksit arası
    bir cok kişiden ekran kartı satın alabilirsiniz.

hayırlı geceler teşekkürler tekrar ugurexpress uğur bilir

• bilirugur B kullanıcısına yanıt
    Hocam ÖM Kutunuzu kontrol eder misiniz? Teşekkürler.
  • Bir Çok Kişi Göndermiş Olduğu cihaz ve cihazları bekliyor sıranın ne kadar uzun ve benim gecelerimin ne kadar kısıtlı oldunu lütfen düşünün gece 4 oldu sabah 7 iş gidicem beni kovdurucaksınız
    Siz haklısınız ama lütfen bana biraz anlayış herkese sevgi ve saygılar.

Notebook Ekran Kartı Tamiri Nasıl mı merak Ediyormusunuz. ?

EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz..

• hocam dönüş yapacakmısınız bana artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deutchwhy22 -- 6 Nisan 2015; 1:00:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deutchwhy22

hocam dönüş yapacakmısınız bana artık

quote:

Orijinalden alıntı: deutchwhy22

Mesaj Değiştirmenize Gerek Yok hocam ilk Yazılan

arkadaşa tam 1 ay önce ekran kartlarını gönderdim yaklasık 16 gün ise en son mesajlaşmamızda özel durumlardan yetişemediğini söyledi o gün bugundürde haber yok hayırlısı bakalım :)

deutchwh22 ve ürün gönderen herkese merhabalar

Öncelik ile Sadece Sizi Değil Tüm Yeni ve eski Gelen Onarımları da Elimden Geldiğinde Yapmaya ve maliyeti minimumda Tutmaya çalışıyorum

Geçtiğimiz Hafta Nişanım vardı ve ondan önceki bir ay boyunca bu yüzden işimden izin almam ve bu izin almalarımın neticesi olarak bolca iş aksamasında mesailere kalmam gerekti
    Bunların sizin için geçerli bir mazaret olmaması gerekiyor ancak kim beni aramış yada mesaj atmış ise yoğun olduğumu ve sıra da bir sürü cihazın olduğunu elimden geldi kadar yardımcı olmaya çalıştığımı belirtim

Sabah 7 kalk 8.30 işte ol aksam 7 cık 8 evde ol yemeğini ye bana kalan zaman aksam 8 ile gece kaça kadar dayanabilirsem o saat

gönderdiğiniz kartların bir çoğu maliyet minimum tutmam gereken kartlar ama onların emekleri maliyeti normalde 80 ile 120 olan cihazlar ile aynı işçilik ve zaman alıyor ve onlara 30 40 liradan fazla soylemem mümkün değil

İstanbul Avcılarda 20 Fazla Bilgisayarcı ve İnternet cafe onarımları yapıyorum bayilerime 100 120 yaptım chipset onarını burda 60 ile 80 yapıyorum neden ucuz boş kalmaktan ise yardımcı olmaya çalışıyorum

Ancak bir cok Yerde erken kartı tamiri yapılmamasına Rahamen Yıllardır Çöpe Atılan Kartlar Gönderildikleri gün İtibari ile Değerleniyor ve ihtiyaca dönüşüyor

Lütfen Elimden Geleni Yapıyorum İade İsteyenlerin Kargosu Tarafımda Karşılanarak Geri Gönderilebilir Gelirken Ödenen Kargo Bedelide Hesabınza gönderilirim

Ama Lütfen ve lütfen Benim Elimden Geleni Yaptığıma inanın ve beni işimden soğutacak noktalardan kaçının çünkü ben bunu sırf para kazanmak için yapmıyorum.lütfen bana biraz anlayış herkese sevgi ve saygılar.

Herkese Teşekkürler 0541 593 26 55 saat 13.00 ile 13.45 arası ve aksam mesai sonu 7 sonra diledğiniz zaman arayabiliir ürünüzü hakkında bilgi alabilirsiniz.

İletişim.

Tel 0212 593 26 55 aksam 7 sonra
    Cep 0541 593 26 55 hafta içi 13.00 13.45 ve aksam 7 sonra
    mail u.bilir@usbtechsoft.com
    www.ugurexpress.com/
    https://www.facebook.com/UgurSerpilBilir
    PM atabilirsiniz

EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz..

• benim şimsek cakmasından etkilenen bir gtx460 ekran kartım vardı.kendisi ile telefonda konuştuk olma ihtimalı var gönderirseniz bakarım ama bana 15 gun musade edin dedi .Ben kendisini samimi buldum göndericem gtx460 ü .Hayırlısı
  • Ben bugun yani 16 ekim 2015 tarihinde arıyıp sordum ekran kartını . yapılmamiş.Bende iyade istedim arıyacagiz sizi dediler.inşallah gönderirler ekran kartını bana:)))) Malesef türkiyede yaşıyoruz her forum üyesinde inanmamak lazımmiş üzülerek gördük.Ben zaten bu kartı internetden yine bulurum oda 150 tl felan tutar.tamiri zaten 80 tl istemişdi ugur bey. Ben bilemiyorum ne diyeyim ama baya üzüldüm artık ticaret ve sözünü tutma sözünü yerine getirme devri bitmiş .Buna üzüldüm iyi insan gibi inandırıcı konuşulmuşdu yaparız ama bıraz şıkışıklıgım var bana 15-20 gun süre verin .Bu süre sonunda ekran kartınıza bakılıcak sizi arıyacagım yapılır veyapılmaz olursa maliyeti şudur diye.Daha bir gun olsun bana dönmediler en fazla 80 tl tutar dıye konusmustuk iilk telefon edişimde .daha sonra beni aramadılar ama ekran kartına bakılmadı.5 ay gibi yani bugun aradım iyade istedim kartımı.Genc bır cocuk bakıyor artık dukkan telefonuna ugur bey telefonlara cıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: unixx

Ben bugun yani 16 ekim 2015 tarihinde arıyıp sordum ekran kartını . yapılmamiş.Bende iyade istedim arıyacagiz sizi dediler.inşallah gönderirler ekran kartını bana:)))) Malesef türkiyede yaşıyoruz her forum üyesinde inanmamak lazımmiş üzülerek gördük.Ben zaten bu kartı internetden yine bulurum oda 150 tl felan tutar.tamiri zaten 80 tl istemişdi ugur bey. Ben bilemiyorum ne diyeyim ama baya üzüldüm artık ticaret ve sözünü tutma sözünü yerine getirme devri bitmiş .Buna üzüldüm iyi insan gibi inandırıcı konuşulmuşdu yaparız ama bıraz şıkışıklıgım var bana 15-20 gun süre verin .Bu süre sonunda ekran kartınıza bakılıcak sizi arıyacagım yapılır veyapılmaz olursa maliyeti şudur diye.Daha bir gun olsun bana dönmediler en fazla 80 tl tutar dıye konusmustuk iilk telefon edişimde .daha sonra beni aramadılar ama ekran kartına bakılmadı.5 ay gibi yani bugun aradım iyade istedim kartımı.Genc bır cocuk bakıyor artık dukkan telefonuna ugur bey telefonlara cıkmıyor

Senin gene az olmuş kardeşim Ocak ayında gönderdim. Bir dahaki sene olur umarım. Senin yazıyı görünce kartım olduğunu hatırladım. Hala yapılacak artık telefonlara cevapta verilmiyor. Neyse Allah ından bulsun. Böyle sözünde durmayan adamla uğraşamam Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
    Bu adama kart göndermeyin boşuna yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasin57 kullanıcısına yanıt
    Valla yasin istanbul lüleburgaza ben giderim.Giderimde gidince işler kötü olur ama sanıyorum gidicem güleburgaza .Hala bana dönmediler .ugur bilie
    whatshapdan mesaj attım .raferansla size kart donderdim yapılacaksa bana bıldırım yapılmıcaksada kart iyadesini konusalım dedim mesajımı okumus ama yinede bana dönmedi
    bir kere daha arıcam.Sonrası allaha kalmış atlayıp gidicem .Gidince korkuyorum kendimden yani bakıcam artık.Benim başımdan bu olaylar gecti bu forumda
    arkadaşlar okusun benım yazdıklarımı kararı kendileri versin
  • arkadaşlar savcılıga gidicem pazartesi günü
    hangi mahkemeye dilekce vermem lzım tüketici mahkemesine bildigim kadari ile dilekce vermem lazım.savcılıgada dilekce vercem
    elimde kargo fişi var .sizin fikirleriniz nedir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.