Şimdi Ara

EKRAN KART TAMİRİ Nasıl mı Merak Ediyormusunuz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
9
Favori
3.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Okumaya Başlamadan Önce Lütfen Tanıtım Videomuzu İzleyin Teşekkürler.

Bir Yetkili Serviste Notebook, Anakart, Ekran Kartı Onarım Teknisyeniyim
    Aynı Zamanda Yatırımlarımı Karşılamak için mesai saatleri dışında Ofisimde Onarım Yapmaktayım.
    Ekipmanlarımı ve Yatırımlarımı Bilgim ve Tecrübem ile Harmanlayarak Sizlere, sizlerin Memnuniyetini en üst seviyede tutarak arızalı Cihazlarınızı Tamir Yapmaktayım.

Hizmet Verdiğimiz Konular

Notebook, Tablet, Ekran Kartı, Anakart, Güç Kaynağı, Adaptör, Monitör, Hard Disk, elektronik Kartlar Pahalı ( logitech Razer vb Pc Aksesuarları Onarımları ) Ram Tamiri

Sizin için Sunabileceğim Hizmetlerim Bilgi ve Onarım Olacaktır.
    ancak ve ancak Türkiye şartlarında Onarımın Olmazsa olmazı bilgi para etmemektedir.
    iki lehim için o kadar para istenir mi? ama lehim nereye atılması, tecrübesi, bilgisi kalitesi hiç düşünülmüyor.

Unutulmamalı ki Servisler Anakartlarınıza Onarım Yapmazlar Sadece Değişim Yaparlar Bu Bizim Ülke Ekonomimiz için olumlu olmamaktadır.

Kısaca Bahsetmem Gerekirse Evde Yatan Bir Cihazınız var Bu Arızalı,Hurda,Çöp,Değersiz Ürün Belki Sizin Bu gün işinize yardımcı olabilir yada ihtiyaç sahibi birine verebilir,yada satarak maddi durumunuz düzeltebilirsiniz.

Örneğin: Elinizde Çalışıyor olsa 300-500 TL arası Satılabilecek bir notebook var ancak servis onarım için sizden 400 lira istedi. evde kalmasına karar verdiniz,
    o Zaman Size Güzel Bir haberim Var, bunu bionluk.com/ugurexpress.com 10 TL Arıza Tespit Hizmeti Alarak Ücretsiz Kargo ile ( Karşıdan Ödemeli Gönderebilirsiniz )
    Sonrası mı Evet Cihaz Tarafımıza Ulaştığında İşlem Sırasına Göre Bakılacak ve ve Size Piyasa fiyatın 3/1 oranında Onarım Bedeli Sunulacak.

(Açıklama Düşünenler Olacak )
    Hemen neden 3/1 Oranında Diye Düşündünüz, Bu Bizim Extra olarak Yaptığımız Bir Hizmet Olduğu için Olmayan Masraflar Size Yansıtılmayacak ( Kira-stopaj-muhasebe-çöp vergisi-personel giderler-vb)
    Hemen Esnaf arkadaşlarım Vergi Vermiyor Bedava Yapıyor Piyasayı Öldürüyor diye bana sitem ve isyan edeceklerdir. uzun yıllardır benim kadar kendinize dürüst olduysanız beni affedin.
    siz öğrenmeden siz yatırım yapmadan dışarı yaptırıp verdiğiniz cihazlardan kar ederken ben terliyor olacağım bayilerim lütfen kızmayın sizde cok pazarlık ediyorsunuz. :)

Evet Kaldığımız Yerden Devam Edelim 2 Farklı Hizmet Çeşidi Mevcut. 1.si Adetli uzun Vadeli Onarımlar Ve 2.si Hızlı Onarımlar

Elinizde 1 adet Ekran Kartı Mevcut Örnek Veriyorum HD6850 / GT9800 Chipset Arızası var Çizik Görüntü var Yada hiç Yok Yada Kapatma yapıyor Yada masaüstüne düşmüyor
    Bunun Aynı Gün Onarım Bedeli 60-90 TL arası
    Elinizde 10 Adet Ekran kart var Farklı modelde Farklı Arızalarda Örnek vermek gerekirse HD6850 / GT9800 Chipset Arızası var Çizik Görüntü var Yada hiç Yok Yada Kapatma yapıyor Yada masaüstüne düşmüyor
    Bunun Toplu Onarım Maliyeti 30-45 TL dir

Elinizde birden Çok Fazla Parça var Anakart, Ekran Kartı, Monitör var ve Atık Duruyo,r Arıza Tespit Hizmeti Aldınız Fiyat verilmesini İstiyorsunuz. Biz 3 iş gününde Hizmet Veriyoruz

Süper Teklif :
    Elinizde Bozuk Ekran Kartı, Anakart, Hurda Notebook var Onartmak İstiyorsunuz Ama arıza Tespit Ücreti ve Kargo Vermek İstemiyorsunuz MÜMKÜN EFENDİM
    bize Ücretsiz Gönderim Yapabilirsiz. Onarım gerçekleştikten Sonra Onarım Yapılan Cihazdan Arıza Tespit Ücreti Almıyoruz Kargo + Onarım Ödemesi yapıyorsunuz.
    Onarım İstemiyorsanız Cihaz Bize Yedek Parça Olarak Kalıyor Maddi değeri var ise size ödeme yapabiliyoruz. (notebooklar için )

Bilgisayarcılara Özel Bayi ve İnternet Cafeciler Özel Hizmetler için Lütfen Pm Atın

İletişim 0541 593 26 55 Hafta içi sabah 9 dan önce ve aksam 7 den sonra Arayabilir Tüm gün sms yada whatsapp yazabilirsiniz ortalama cevaplama 3 SAAT
    Skype = ugurexpress Ücretsiz Danışma Hizmeti
    www.bionluk.com/ugurexpress Güvenli Hizmet Sağlayıcısı
    www.ugurexpress.com Hızlı ve Güvenli Yedek Parça Sağlayıcısı

Kullanılan Tüm Parçalar isminize Faturalıdır.
    Değişen Parçalar 2 Yıl ve 6 Ay arasında faturalı ve garantilidir.
    Orjinal olmayan ürünü size sormadan kullanmıyoruz
    dilerseniz uygun ikinci el parça tedarik ediyoruz.

Kim Kazanır Soru Soran Yorum Yapan Lütfen Sizde Sorun Sizde Yorum Yapın Biz Cevap Vermek için Hazır ya siz ?

LÜTFEN GÖRSELLER BAKINIZ.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilirugur -- 27 Şubat 2015; 4:10:12 >

• iyi gunler,,,

hp dv6 6015 et modelinde bir leptobum var,,,oyun sirasinda ekran karti hata verdi pc kapandi,,,amd 6770m ekran karti

daha sonra onboard intel disinda hicbirsey ile calismadi,,,bios'u kirik su anda sadece intel ile kullaniyorum,,,

daha once reballing vs demislerdi ancak yaptirmamistim,,,

bunlari tamir edebiliyor musunuz,,,bilgi verirseniz sevinirim,,,
  • Merhaba Hp genel ısınma proglemi ve türkiye notebook iç fanlarının temizlenmemesinden doğan ısınma proglemi ile chipset arızası dediğimiz chip ile anakart arasındaki lehim topların bir birinden ayrılması ile gerçekleşir örnek resimler yüklicem bu işlemleri şu sekilde yapabiliyoruz 1 chipset ref kendi chipi sökülüyor ve lehim topları tekrar dizilerek kalıplandıkdan sonra tekrar anakart bga cihazında işleniyor sonuç olarak tezelenen lehimler chipset arıza ortadan kaldırıyor ref işlemi için donanım haber forum 80 TL yapılmaktadır chipset değişimi gerekenlerde ise chipset fiyatı + 80 tldir ortalama 150 ile 180 tl arasında 6 ay garantili olmaktadır ref işleminde 3 ay garanti vardır ancak her iki işlem içinde cihazın susma payı mevcuttur. o zamanda anakart değişimi gereklidir.

EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz..

EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilirugur -- 15 Kasım 2014; 0:18:28 >

• hay maaşallah...bu alanda kendinizi iyice geliştirmeniz umuduyl...bu işten ciddi ekmek yersiniz..inaşallah süper başarılıda olabilirsiniz...azmetmeniz umuduyla...başarılı olmanız umuduyla
  • allah razı olsun allahın izni ile olsun helal ekmek olsun gerisi önemli değil
  • Her kez gönül rahatlığı ile güvenebilir tam bir uzman İnşallah hak ettiğin yere gelirsin
  • Faydalı bir konu pahalı kartları ( belki 100 tllik arıza yüzünden )yapılmaz denip atanı çok gördüm inşallah işinde iyisindir sende kazanırsın karşıdakide kazanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 15 Kasım 2014; 7:08:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gunaydin Profesyonel olarak yaptigim meslegimde eksiksiz ekipman kaliteli malzeme kullaniyorum 1 musterim 1000 musteri oldugunun farkinda olan uygun fiyatli hizmetlerim ile guven ile calisiyorum elektironikte kaliteye onem vermeyen turkiye pazari 100 gr 6 dolarlik flux ile calirken biz 140 dolarlik flux kullaniyoruz fark mi is kalitemiz oluyor uzun omur memluniyet oluyor ( flux lahimi kalitesini gucunu omrunu yapisini toparlaysn kimyssal )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak Ettiklerinizi Sorabilir Anında Cevap alabilirsiniz
  • Bize ugurexpress üzerinden de ulaşabilirsiniz.
  • 512mb x1900xt mac icin uretilmis pc de direk calisirmi yoksa bios atmakmi lazim
    Okudugum kadiyla bios atmak lazim ama emin diilim cokta.

• çalışır efendim mac yada windows diye ayırmıyor donanımları sürücü kısımları driver dediğimiz bölümde mevcut ancak ben ekran kartları video yüklüyorum ama bu güne kadar mac yada windows diye bios ayırmadım görmedim bilgim ışığında boyle bir durum söz konusu değil o model için windows driver olmaması başka bir durumdur.
  • Merhabalar; arızalı bir ekran kartım var. irtibat bilginizi ( TEL ) alabilirmiyim.
  • Merhaba Lütfen Mesait dışında arama yapımız 0541 593 26 55 aksam 7 den sonra sabah 9 dan önce saat 10.00-10.10 geçe 12.00 - 12.35 arası 15.00-15.15 arası ve 17.00-17.15 arası telefonlara geri dönüş yapabilirim.

Mesajlara Gün içinde Cevap Vermeye çalışcağım Teşekkürler.
  • Bugün arkadaş ile telefon ile görüştükten sonra ürünü kargoladık. Gayet ilgili bir arkadaştı,sonucunu buradan da merak eden arkadaşlar içinde belirtirim.

İyi Günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_spect

Bugün arkadaş ile telefon ile görüştükten sonra ürünü kargoladık. Gayet ilgili bir arkadaştı,sonucunu buradan da merak eden arkadaşlar içinde belirtirim.

İyi Günler.

ekran kartınız elimde ulaştı şuanda tespit işlemleri gerçekleştiriliyor neticeyi bildiricem efendim
  • quote:

Bugün arkadaş ile telefon ile görüştükten sonra ürünü kargoladık. Gayet ilgili bir arkadaştı,sonucunu buradan da merak eden arkadaşlar içinde belirtirim.

İyi Günler.

evet efendim arıza chipset kaynaklandığını ve chipset sağlam ancak bga (soğuk lehim işlemine düştüğü için ) Sıkıntıya girdiğini tespit etmiş ve Ref işlemi ( Kalıplama ) yaparak tekrar yerleştirildinde Onarımın Belirtilen özelikte kasada test ederek sıkıntı olmadı görülmüştü ilgili görseller ektedir. teşekürler. güveniz ilginiz için
     EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz.. EKRAN KART TAMİRİ  Nasıl mı Merak Ediyormusunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilirugur -- 19 Kasım 2014; 0:09:15 >

• İlk önce arkadaşımızın hızlı servis süresi için buradan da teşekkür etmek istiyorum.Ürünü gönderdim tespit ve tamiri 1 gün içerisinde tamamlandı.Şimdi ürün elime ulaştı henüz deneme şansım olmadı ama sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.Tekrardan görüşmek üzere.

İyi Günler.
  • quote:

İlk önce arkadaşımızın hızlı servis süresi için buradan da teşekkür etmek istiyorum.Ürünü gönderdim tespit ve tamiri 1 gün içerisinde tamamlandı.Şimdi ürün elime ulaştı henüz deneme şansım olmadı ama sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.Tekrardan görüşmek üzere.

İyi Günler.

Hocam iyi günlerde kullanın kartınızı bakımını eksik etmediniz sürece serin bir kasada cok uzun süre kullanağınıza eminim
  • Bu konuyu güncel tutalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.