Şimdi Ara

Ekran kartı 100 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, benim ekran kartımda bir sorun var, şuanda sadece google chrome çalışmasına rağmen ekran kartı 100 derecede. Bilgisayarcıya götürdüm fanını değiştirdi ama bir işe yaramadı çözüm ne olabilir? 80-100 derece arası değişiyor sürekli, oyunlara girdiğimde sanırım daha fazla ısınıyor ve kapanıyor.

Ekran kartım Ati Radeon HD 5570. Yardım lütfen..

Ekran kartı 100 derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrazneK -- 5 Ekim 2016; 18:59:03 >

• fan döndüğüne eminmisin ve termal macunu değiştinmi kaç senelik bir kart ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 yıllık bir kart. Termal macun kurumuş ama macun maksimum 4-5 derece fark ettirir dedikleri için denemedim henüz. Fanın döndüğüne eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrazneK -- 5 Ekim 2016; 18:58:25 >
  • StrazneK S kullanıcısına yanıt
    termal macunu yeniler bide öyle dene bakalım bi değişim olucak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrazneK

3-4 yıllık bir kart. Termal macun kurumuş ama macun maksimum 4-5 derece fark ettirir dedikleri için denemedim henüz. Fanın döndüğüne eminim.

Termal macun kurumuş ve işlevini görmüyorsa 4-5 derece değil 20 dereceye kadar fark edebiliyor. Kurumuş termal macun ile hiç olmayan termal macun arasında dağlar kadar fark var. Bizzat 9800GT ile yaşadım bu durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 7 Ekim 2016; 5:37:14 >
  • termal macununu değiştir :D arkadaşınkide kurumus termal ile oynuyodu 100 derecelerde takılıyodu kart bi macunladık max 70 suan aradaki farka bak
  • Bulabilirsem bu akşam macunlayıp deniyeceğim, umarım işe yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrazneK

Bulabilirsem bu akşam macunlayıp deniyeceğim, umarım işe yarar.

İşe yaramaz olurmu bütün sebebi odur hatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartının performansını düşürmek tek çare yada değiştireceksin.
  • Yeni vakit buldum ve termal macunu değiştirdim, termal macunu değiştirip hemen açtım pcyi ve şuan 65 derecelerde seyrediyor, zamanla daha da performans verir mi yoksa termal macunun etkisi bu kadar mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

Ekran kartının performansını düşürmek tek çare yada değiştireceksin.

Performansını nasıl düşüreceğim
  • Hem termal macunu mutlaka değiştirin hem de soğutucu bloğun karta tam oturup oturmadığını kontrol edin. Fan dönse dahi blok temasında sorun varsa ısı sorunu olur.
  • virüs taraması yaptırın bitcoin virüsü girmiş olabilir.roguekiller öneririm.
  • Termal macunu değiştirmemle sıcaklık şuan 50'li derecelerde dolaşıyor, teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.