Şimdi Ara

Ekran kartı 6pin 8pin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarımın ekran kartı yandıı için yeni bir ekran kartı aldım aldığım ekran kartı 8pin ki benim eski ekran kartının güç kablosu 6 pinli idi Şimdi ben dönüştürücü almak zorunda mıyım 6pin ile çalıştırabilir miyim ekranın kartını herhangi bir sorun olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düzgün çalışması için 8pin takmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 26 Mayıs 2017; 16:2:17 >
  • Hocam yaklaşık 2 haftaya yakındır 8 pin girişi olan kartımı mecburiyetten dolayı 6 pin güç kablosu ile çalıştırıyordum. Bir sorun yaşamadım ancak pin girişinin ordaki ışık kırmızı yanıyordu. Eski güç kaynağım 500 watt orta ayar bir donanımdı. Bugün ise 700 watt 80+ bir psu aldım taktım. O ışık şu an beyaz yanıyor. Yani önceki kırmızı uyarıydı. Şimdi ise normal gereken gücü alıyor. Ben 2 hafta kadar sorun yaşamadım ama o ışığın kırmızı yanması zaten gücün yetersiz bağlantınında her an sorun çıkartabileceği anlamına geliyordu. Dedim ya mecburen kullandım o şekilde. Uzun vadede ne olurdu bilemiyorum. Eğer ki mecburiyet varsa bi deneme yapın. Tabi sorumluluk sizde burda. Ben sorun yaşamadım diye sizde sorun olmayacak diye birşey yok. Gerçi dükkanda da aynı şekilde kullandım orda da sorun yaşamadım. O da hemen hemen bir kaç hafta sürdü o şekilde. Yinede size tavsiyem imkan varsa 8 pinli yeni bir psu alın. Mümkünse 80+ olanlardan. 2 farklı pc de tecrübe etme şansım olduğu için 8 pinlik kartları 6 pin güç girişlerinin çalıştırdığını gördüm, ancak sağlıklı olduğunu söyleyebilmek için uzun süre kullanmak deneyimlemek gerek sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu 2x 8 Pin, GPU 3x 8pin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.