Şimdi Ara

EKRAN KARTI FANLARIM DÖNMÜYOR R9 380X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartı fanlarım bir dönüyor bir duruyor ve biraz ses yapıyor yandaki sapphire ışığı yanmıyor bu normal mi

• Merhabalar, bende Sapphire R9 380 mevcut, driver yüklemeden önce bende sizin yaşadıklarınızı yaşıyordum ancak ardından düzeldi, bildiğim kadarıyla kartın üzerinde herhangi bir ışık mevcut değil, bağlantıları doğru yaptıysanız bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, driverın doğru yüklendiğinden emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Merhabalar, bende Sapphire R9 380 mevcut, driver yüklemeden önce bende sizin yaşadıklarınızı yaşıyordum ancak ardından düzeldi, bildiğim kadarıyla kartın üzerinde herhangi bir ışık mevcut değil, bağlantıları doğru yaptıysanız bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, driverın doğru yüklendiğinden emin olun.

cidden ışık yokmu hocam birde driverleri nereden yüklerim link atar sanız sevinirim teşekürler
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    kardeş ekran kartın 60 dereceye gelince otomatik dönmeye başlıyor 60 derecenin altına inincede dönmüyor otomatik yani sıkıntı yok
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Amdnin sitesinden indirebilirsiniz,

http://support.amd.com/en-us/download

Bildiğim kadarıyla ışık yok ve fanlar yüke girmeden çalışmıyor, driver yüklerseniz ara ara dönmesi bitiyor tamamen duruyor masaüstünde, hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaş elindeki ekran kartının özelliklerinden haberin yokmu ?? herşey otomatik kart 60 c ye gelince otomatikmen dönmeye başlıyor fanlar bana sorarsan saçma bi mantık fan %10 devirde bile olsa bence sürekli çalışmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

kardeş ekran kartın 60 dereceye gelince otomatik dönmeye başlıyor 60 derecenin altına inincede dönmüyor otomatik yani sıkıntı yok

Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    PASİF. SİLİNEBİLİR.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Amdnin sitesinden indirebilirsiniz,

http://support.amd.com/en-us/download

Bildiğim kadarıyla ışık yok ve fanlar yüke girmeden çalışmıyor, driver yüklerseniz ara ara dönmesi bitiyor tamamen duruyor masaüstünde, hayırlı olsun

Sağol

• O kartın özelliği bu kardes :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.