Şimdi Ara

Ekran kartı %99da çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı her oyunda %99da çalışıyor kafayı yemek üzereyim.İşlemci %30 da çalışıyor ekran kartı %99da ramlerde %50 %60 kullanılıyor ama fps 20 30
    ekran kartının bukadar fazla kullanılmasındaki sebep nedir?Ekran kartı %99da çalışıyorEkran kartı %99da çalışıyor

• sistemini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • sefox055 kullanıcısına yanıt
    Dostum sistem casper f850 mx130 2gb i5 8250u 8 gb ram 240 gb ssd bulunuyor
  • bence bir şu videoyu izleyip deneyin.
    https://www.youtube.com/watch?v=QbaulFxSKPU
  • sefox055 kullanıcısına yanıt
    İşlemciyle alakalı bi sıkıntım yok dostum işlemci gayet iyi bir şekilde çalışıyor benim sorunum ekran kartımla işlemciye çok fazla darboğaz yapıyor ama yapmaması gerek normalde ekran kartı sıkıntılı
  • mx130 ekran kartına göre aldığınız fps değerleri normal. ekran kartı kullanımı zaten 100 civarlarında olmalıdır. eğer ekran kartı tam kullanılamazsa işlemciden dolayı darboğaz oluyordur.

özetle ekran kartınız yeterli güçte değil. oyuncu sınıfı laptop veya masaüstü kullanmanız gerekiyor.
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüm dediğiniz şey ile alakası yok flashdan bulaşan bir virüs yüzünden oyunlarda düşük fps alıyormuşum hangi akıla hizmet mx 130 gibi bir ekran kartının 1366 768 p çözünürlükte en düşük ayarlarda 40 fps alabileceğini düşündünüz cidden bilmiyorum yinede zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pattesnecmi

Sorunu çözdüm dediğiniz şey ile alakası yok flashdan bulaşan bir virüs yüzünden oyunlarda düşük fps alıyormuşum hangi akıla hizmet mx 130 gibi bir ekran kartının 1366 768 p çözünürlükte en düşük ayarlarda 40 fps alabileceğini düşündünüz cidden bilmiyorum yinede zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler iyi forumlar

elimde cihaz yok. internetteki verilere baktım 720p lowda 70fps görünüyor. attığınız fotoğraflarda 65-25 civarı görünüyor. giriş seviyesi kart olduğu için öyle düşündüm kusura bakmayın. attığınız fotoğraflarla cpu kullanımı yüksek değildi o yüzden virüs olma ihtimalini elemiştim. çözdüğünüze sevindim

• oguz298 kullanıcısına yanıt
    Ne demek ben özür dilerim birden çıkışmışım 6 saatir falan bunla uğraşıyorum yeniden kusuruma bakmayın iyi geceler dilerim
  • quote:

Yine duruma alakasız ekran kartları %99 çalışır.
  • Ekran kartları yük altında %99 da çalışır işlemci %30 la çalışırken ekran kartı %99 la çalışmaz ya çok kötü bi sistem toplamışsın demek bu yada benim ki gibi bitcoin miner virüsü vardır
  • quote:

Ekran kartları yük altında %99 da çalışır işlemci %30 la çalışırken ekran kartı %99 la çalışmaz ya çok kötü bi sistem toplamışsın demek bu yada benim ki gibi bitcoin miner virüsü vardır
    GTX 1080 ve i7 8700k 4.8ghz O.C kötü demek ne biliyim

Ekran Kartları %99 çalışır tatlım FPS limitlemezsen sonuna kadar çalışır ve en yüksek FPS elde edersin. Eğer FPS limitlersen ekran kartı tamamını kullanmaz.

Demek istediğim nokta ekran kartları %99 çalışır ve bu durum normaldir. Anladın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 6 Haziran 2019; 16:16:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.