Şimdi Ara

ekran kartı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar az once format attım nviada geforce fx 5200 ekran kartım var format attıktan sonra bı oyun yukledım acılmadı bunun ıcın drıverı mı yuklemek lazım internet uzrınden nerden indirebilirim bana link verir misiniz?

• Ekran kartı ile birlikte gelen CDyi CD okuyucuya tak ve sürücüyü yükle.
    Yükleme işlemini bilmiyorsan ayrıntılı anlatabilirim.

Eğer CD yoksa ve işletim sistemin XP ise Buradan indir ve kur
    Eğer işletim sistemin XP değilse Bu Sayfadan gerekli olan sürücüyü indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenCesur -- 15 Ocak 2006 19:49:18 >

• indiriyorum bakalım olcak mı cok sagol ilgilendigin icin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RiQueLMe

indiriyorum bakalım olcak mı cok sagol ilgilendigin icin...

Nasıl yani ??? Olacakmı derken yapabilirsen bu budur başkası yoktur. eğer olmazsa bu senin suçundur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BenCesur

quote:

Orjinalden alıntı: RiQueLMe

indiriyorum bakalım olcak mı cok sagol ilgilendigin icin...

Nasıl yani ??? Olacakmı derken yapabilirsen bu budur başkası yoktur. eğer olmazsa bu senin suçundur...

Belki 81.98 gibi son sürücüler 5200'de sorun çıkarabilir. Arkadaş kötü birşey dememiş sinirlenmene gerek yok hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ocak 2006 20:18:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Belki 81.98 gibi son sürücüler 5200'de sorun çıkarabilir. Arkadaş kötü birşey dememiş sinirlenmene gerek yok hocam

İyi ama alttaki satırda sürücülerin anasayfasının adresini verdim 81.98 uymazsa girer uygun olanını indirir..
    Hepsi bu kadar
  • ekran kartı driveri gerek nvidia nın sitesinden indir... yada elinde ekran kartının cd si varsa ordan yükle..
    kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.