Bildirim
ekran kartı acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartı ile birlikte gelen CDyi CD okuyucuya tak ve sürücüyü yükle.
Yükleme işlemini bilmiyorsan ayrıntılı anlatabilirim.
Eğer CD yoksa ve işletim sistemin XP ise Buradan indir ve kur
Eğer işletim sistemin XP değilse Bu Sayfadan gerekli olan sürücüyü indir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenCesur -- 15 Ocak 2006 19:49:18 >
-
indiriyorum bakalım olcak mı cok sagol ilgilendigin icin... -
quote:
Orjinalden alıntı: RiQueLMe
indiriyorum bakalım olcak mı cok sagol ilgilendigin icin...
Nasıl yani ??? Olacakmı derken yapabilirsen bu budur başkası yoktur. eğer olmazsa bu senin suçundur... -
quote:
Orjinalden alıntı: BenCesur
quote:
Orjinalden alıntı: RiQueLMe
indiriyorum bakalım olcak mı cok sagol ilgilendigin icin...
Nasıl yani ??? Olacakmı derken yapabilirsen bu budur başkası yoktur. eğer olmazsa bu senin suçundur...
Belki 81.98 gibi son sürücüler 5200'de sorun çıkarabilir. Arkadaş kötü birşey dememiş sinirlenmene gerek yok hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ocak 2006 20:18:06 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Tuğer
Belki 81.98 gibi son sürücüler 5200'de sorun çıkarabilir. Arkadaş kötü birşey dememiş sinirlenmene gerek yok hocam
İyi ama alttaki satırda sürücülerin anasayfasının adresini verdim 81.98 uymazsa girer uygun olanını indirir..
Hepsi bu kadar -
ekran kartı driveri gerek nvidia nın sitesinden indir... yada elinde ekran kartının cd si varsa ordan yükle..
kolay gelsin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X