Şimdi Ara

ekran kartı alacağım ama 3 model arasında karasızım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi aklımda 3 tane ekran kartı vartı var biri asusun ati cip setli ATi Radeon HD 3870 X2 1gb ekran kartı yaklaşık fiyatı 542 $ civarı diğeri ise evga 768 mb nvdia 8800 gtx k.o modeli diğeri ise palit 512 mb 8800 gt sonic modeli bunların arasında sıkışıp kaldım konuyla alakalı arkadaşlar bir yardım ederse sevinirim şimdiden tşkürler....

• 8800gtx'i direk ele.HD3870X2 ile 8800Gt aynı sınıfta değiller,paran varsa tabiki Ati daha iyi.Ya da 8800gt alıp haziranda Geforce 9900 ve Ati 48xx serisi çıkana kadar idare edersin.
  • İkinci el 3870x2 veya 8800GTX alıp sene sonuna doğru yeni serilere geçmek de bir çözüm olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

8800gtx'i direk ele.HD3870X2 ile 8800Gt aynı sınıfta değiller,paran varsa tabiki Ati daha iyi.Ya da 8800gt alıp haziranda Geforce 9900 ve Ati 48xx serisi çıkana kadar idare edersin.

aslıda kartın 3d mark rekoru kırması ve benimde oyuna meraklı olduğum için ilk düşündüğüm kart hd 3870 x2 kafama yatıyor diğer taraftan da 880 gt nin overclocklu olması ve permans olarak ilgimi çekiyor ama pek fazla bilgim olmadı için alıpta pişman olmak istemiyorum cvplara bakıp son karaı vereceğim umarım ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: hserdark

İkinci el 3870x2 veya 8800GTX alıp sene sonuna doğru yeni serilere geçmek de bir çözüm olabilir

kartın ikinci elini bulacağını sanmıyorum x2 yeni bir kart çünkü ama yinede fikiriçin sağol
  • Forumun ikinci el bölümünde satan biri var şu anda eğer düşünüyorsanhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_265/tt.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgahandumanli

asusun ati cip setli ATi Radeon HD 3870 X2 1gb ekran kartı yaklaşık fiyatı 542 $

bunu al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.teknofiyat.com/?search=3870x2&altlimit=&ustlimit=
    360-370$ seviyesine düşmüş 3870X2
  • arkadaşlar ortalama ekran kartını ne zamanda bir değiştiriyorsunuz?ve ortalama kaç para veriyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: smurf1971

arkadaşlar ortalama ekran kartını ne zamanda bir değiştiriyorsunuz?ve ortalama kaç para veriyorsunuz?

arkadaşım sen bu forumdakilere bakma buradakilere göre 8800gt idarelik bir kartır,e8200 dandik işlemcidir, 2gb ramde yetersizdir,500gb hd de 2 filde dolar.
  • asklımda yavaş yavaş belli olmaya başladı 640 ytl ye asusun hd3870 ni buldum ama çıkcası kart hakkında pek detaylı bir bilgi bulamadım önceki ekran kartım eax1600pro idi sorun çıkartıyor ve farla ısınıyordu ve atiye ön yargılı bakmaya başladım taki bu kartı görene karadar sizce değermi bu karta bu kadar para ? ve performans alabilrmiyim

• Valla dotum istersen Gecube 3870x2 1 Gb DDR3 850 Mhz GPU-1800 Mhz 547 ytl isterseb bi incele

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3230

• Palit 8800 GT Sonic bi süre idare eder bence bir ekran kartına yeni çıktığı için 700-800 tl verilmez
    sık değiştirmek daha mantıklı 8800 fiyatları tabana indi nerdeyse tam alınık yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

quote:

Orjinalden alıntı: smurf1971

arkadaşlar ortalama ekran kartını ne zamanda bir değiştiriyorsunuz?ve ortalama kaç para veriyorsunuz?

arkadaşım sen bu forumdakilere bakma buradakilere göre 8800gt idarelik bir kartır,e8200 dandik işlemcidir, 2gb ramde yetersizdir,500gb hd de 2 filde dolar.

yani bundan ne çıkarmalıyım :) 8800gt den şaşma diyorsun benimde ikilemde kaldığım konu o acaba alsam beni 1 sene görtürürmü yoqsa 3870x2 alıpta kurtarsammı olayı yoqsa takip etmeye kalkarsak 6 ayda bir kart çıkıyor onada gücümüz yetmez :D

• yaww tırstım hakkaten.. şaka bi yana ciddi soruyorum yani ben aslında ps3 çüyüm.ama bir arkadaşla yok pc daha ekonomik yok ps3 dalaşına girdik.gerçekten siz halinizden memnunmusunuz yoksa atın ölümü arpadan olsun mu diyorsunuz.fiyatlara bakıyorum uçuk fiyatlar nerdeyse iyi bir ekran kartına bir ps3 alınıyor. hakkaten değiyormu?yoksa benim gibi 5 yılda bir pc ve 6 yılda bir ps3 yada ps4 almak mantıklımıdır?
  • sorunu çözdüm sizin dediğiniz gibi o kadar para bayılmanın bi anlamı yoqtu sonradan bi araştırma yaptım ve bi derginin sitesinde 5 modeli performans testine sokmuşlar biri powercolorun x2 3870 olanı diğeri ise his markanın aynnı modeli son olarak 8800 gt palit koymuşlar ve her teste palitin kartı ortalama üçüncü olamuş ii performan göstermiş hatta bazı yerler de 1ci bile olmuş bende vazgeçip 8800 ct evga nvdianın çözüm ortağı üreticisinin super clocked modelini aldım buda yaklaşık bana 391 $ + kvdye geldi ve yanında kingtonun ikitane 1 gb dual kitini hediye ettiler yani umarım ii olmuştur evganın bu modeli hakkında bi bilgisi olan varmı ? bana bir fikir bildirirse sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.