Şimdi Ara

EKRAN KARTI ALACAĞIM SINIR 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran kartı alacağım sınır 200 tl önerirmisiniz sistemim :

İNTEL PENTİUM DUAL CORE CPU 3.00 GHZ

RAM :4GB

DİRECTX:11

Çoğu oyunum kasıyor nvidia olursa iyi olr şimdiden teşekkürler

• r7 240

• Peki arkadaşlar bunları nerde taktırabilirim yani bilgisayarcılara güvenmiyorumda bimeksde felan takarlarmı ?
  • 2. El al tak internetten nasıl takacağın hakkında bilgi alabilirsin. Atari kasetleri gibi takacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER BU ARADA YAZMAYI UNUTMUŞUM PC 32 BİTTE EKRN KARTI 64 BİT VEYA 128 BİT OLSA SORUN OLURMU
  • 2.el al gtx650ti bir el 50 tl daha ekle inan bana deyecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sapphire R7 240 alabilirsin ben GTA5 te single player normal ayarlarda 35 fps alıyorum vatanbilgisayarda montaj yapılıyor.Hem bilgisayarın işletim sistemindeki bitle ekran kartının bitini karıştırma ekran kartınınki ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SapphireEyes -- 15 Temmuz 2015; 2:56:36 >
  • Le Gt 630 Bim Edition . Sadece Bimde Satılmaktadır Vatan Bilgisayar Vb. Mağazalarda Yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SapphireEyes

Sapphire R7 240 alabilirsin ben GTA5 te single player normal ayarlarda 35 fps alıyorum vatanbilgisayarda montaj yapılıyor.Hem bilgisayarın işletim sistemindeki bitle ekran kartının bitini karıştırma ekran kartınınki ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir

2 gb ram ile gta5'i nasıl çalıştırdınız? 3.90 GB kullanılabilir ram'de girerken hata veriyormuş arkadaşımda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 15 Temmuz 2015; 4:01:11 >
  • Kardeşim 2 GBRAMLE NORMAL AYARLARDA 35 FPS ALIYORSAN BEN 4 GB RAM +3.00 GHZ İLE SAPPHİRE İLE KAÇ FPS ALIRIM ?
  • Valla bende bir sıkıntı olmadı arada bir ortalık karışınca fps düşüşü oluyor ama arkadaşınızın işletim sistemi 32 bit olabilir GTA 5 en az 64 bit istiyor.bende o yüzden 64 bite çevirdim.Zaten 2GB ram için normal ayarlar sıkıntı çıkarıyor genelde low da oynuyorum.

2GB ile oynayanlarda yok değil şu linke bakmanızı tavsiye ederim.

https://www.youtube.com/watch?v=I-LP7D7iFqc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SapphireEyes -- 15 Temmuz 2015; 14:09:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

quote:

Orijinalden alıntı: SapphireEyes

Sapphire R7 240 alabilirsin ben GTA5 te single player normal ayarlarda 35 fps alıyorum vatanbilgisayarda montaj yapılıyor.Hem bilgisayarın işletim sistemindeki bitle ekran kartının bitini karıştırma ekran kartınınki ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir

2 gb ram ile gta5'i nasıl çalıştırdınız? 3.90 GB kullanılabilir ram'de girerken hata veriyormuş arkadaşımda?

720p oynuyordur

• Beyler bide ben mesela sapphire markalı ekran kartı aldm kasama uyarmıştır ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.