Şimdi Ara

Ekran Kartı Alacağım Yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ekran kartı arasında seçim yapacağım biri ASUS EAH2600PRO 512MB diğeri ASUS EAX1600PRO/TD/512 ilki oyun performansını artırıyor geç ısınıyor anladığım diğeri ram mhz daha yüksek bilgilendirirseniz sevinirim.Cevaplarınızı bekliyorum.

• Bence Asus Eah 2600 Pro ama karar yine senin..Ortalama 100 dolarlık karttır 2600 pro..Onun yerine 90 dolara ati 3650 ddr2 veya 100 dolara ddr 3 ünü alabilirsin.

http://www.tekbilgisayar.com.tr/?mod=product&cat_ID=6,90,125&product_ID=10777
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyakai

2 ekran kartı arasında seçim yapacağım biri ASUS EAH2600PRO 512MB diğeri ASUS EAX1600PRO/TD/512 ilki oyun performansını artırıyor geç ısınıyor anladığım diğeri ram mhz daha yüksek bilgilendirirseniz sevinirim.Cevaplarınızı bekliyorum.

Kardeşim iki sorum var:

1-Sistemin PCI mı?

2-Ne kadar bütçen var?

Bunları söylersen yardımcı olabiliriz.
  • Sistem PCI ise 3650 al yeni kart en azından. 99$ + kdv.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bald also Vain

Sistem PCI ise 3650 al yeni kart en azından. 99$ + kdv.

+1
  • Şöyle anlatsam size daha kolay olacak.Oyun oynamak maksatlı bir bilgisayar almayı düşünüyorum.Ekran kartlarının direct x 10 cıkmasından kasıt dikkatli almak istiyorum hem uyumlu hemde kaliteli bi kart alma taraftarıyım.Fiyat 100 $ civarı olabilir.PCI olacak tabiiki slotlar.Asus marka önerdiler marka önemli bu konudada yazarsanız sevinirim.Cevaplarınızı bekliyorum.
  • hd3650 almalısınız bence veya bütceniz yeterliyse palit 8600gt sonic+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben şu verdiğin 2 marka ekran kartınıda kullandım ve şu an hatta eah2600Pro kullanıyorm daha yeni verdiler desem daha iyi olur xt1600pro vardı ekrankartı 5 kez bozuldu ve 2 kez değişime gitti ve şu an yenisi eah2600pro verdiler vindows vista kurmadan bi yorum yapmak istemiyorm ama bence Asus u en son seçmeni öneririrm
  • O fiyat seviyesinde en iyi kart Palit 8600gt sonic+ dır.

Hem 3650 den hem 2600pro dan hemde 1600prodan çok daha iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

O fiyat seviyesinde en iyi kart Palit 8600gt sonic+ dır.

Hem 3650 den hem 2600pro dan hemde 1600prodan çok daha iyidir.

• Direct X 10 oyunları Direct X 10 modunda oynamak için oyunun ayarlarının ultra high olması lazımki bende 3870 var zamanının high end kartlarından birisi o bile çok fena kasıyor yani kastım Direct X 10 için high end bir karta ihtiyacın var 2600 8600 her ne kadar üstünde Direct X 10 uyumlu yazsada kullanamaz kullansan bile bi şey anlamassın
    Sana tavsiyem biraz daha koy 3850 512mb veya 9600 gt veya biraz daha bekle güzel indirimler gelicek o zaman alırsın
  • http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=9075332

bu linke bir bak istersen yazdığın kartların ikisinde iyi hemde tek fiyatına iki adet
  • ASUS EAH2600PRO 512MB al
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1t2t3t

ASUS EAH2600PRO 512MB al

adam ekran kartını soralı 5 ay olmuş.cvp yazıyosunuz.nerden buldun bu konuyu.bende tarihe bakmadan tavsiye verecektim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.