kardes 2.el bölümüden temiz bi 8800gt bul 80-100 arası bişe rahat edersin ben 2.el olarak bu siteden aldım dirt3 ü full+full ayarda hiç kasmadan oynuyorum
agp anakarta pci-e tavsiye etmemek lazim.
bir ekran kartı bulmam lazım acil ızdırap oldu bu fps sorunu bana :S:S resimleri koyacağım şimdi cpudan özellikleri tamamen
Kasanın özellikleri burda göründüğü gibidir . Ekran kartı arıyorum 512 iyi birşey işimi görecek.
kusur bakma dikkat etmemişim ama hd4650 nin agp leri var yada 2.el bulabilirsen 3850 nin agp leri var ama fiyatlarını bilemem
Agp icin tavsiye edecegim bir model yok. cunku agp kartlarin tavsiye edilen modelleri genellikle yuksek guc kaynagi gerektiren modeller. 512mb 1gb hic onemli degil. adam gibi ekran karti olsunda hafiza boyutu o kadarda onemli degil. eger alacaksaniz 4650 veya 3850 derim ama guc kaynagi da yaninda almaniz gerekir eger orjinal bir guc kaynaginiz yok ise. diger turlu bu makineye para harcamaya bile degmez. upgrade daha mantikli olacaktir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme