Şimdi Ara

ekran kartı alacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar lütfen yardım edin yeni bi ekran kartı alacam ve 100 dolarım var

şuanlık tek bildim ASUS 256MB RODEON(game edition)9550 sizce ne yapsam yardımmmm:D

• sistemin ne derseniz:D
    orası bilaz karşık

anakartın markası intel gerisini bilmiyorum
    512 kingston ram
    p4 2.66 işlemci
    64mb mx 400
    markası HP(neden marka aldın derseniz kulanırsanız anlarsınız)
  • o kart güzeldir. Gecenin bu saatinde aklımada başka kart gelmiyor o fiyata zaten FX5200 almada
  • abi almam zati ama abi ne kartmış fx5200 ben kulanmadım ama kulananlar hiç bi oyunda sorun yaaşamadıklarını sölüo

abi bu 256mb asusla overclok olmuo diolar dorumu
    gerçi overclok ne işime yarar bilmiom ama
  • oc olmaz diye bişiy yok ama o kartın 256mb lıklarının oc potansiyeli çok çok azdır 128 liklerine göre..

Bu katı alıcaksan alman gereken 128mb lık msi 9550 dir..www.gigatek.com da üye fiyatı 62$+KDV dir..

Ama ikinci el de düşünürsen söle bi daa konuşalım çünkü bu ara kapış kapış 9600-9700 ve 9800 ler..
  • fazla anlamıyorum ki abi siz önerirseniz 256mb asusu alacam oc den den anlamam:D
    diyosanız abi o kart bi işe yaramaz diye almayı
  • birde abi hazır almşken tv kartı da alayım diyorum bizim evde bi uydu var boşta o uyduyu tv kartına bağlasam acaba şifreli falan kanalları çözermi yoksa başka bi kart mı almamız lazım onun için? eğer tv kartıysa ne önerirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhOsTTT

birde abi hazır almşken tv kartı da alayım diyorum bizim evde bi uydu var boşta o uyduyu tv kartına bağlasam acaba şifreli falan kanalları çözermi yoksa başka bi kart mı almamız lazım onun için? eğer tv kartıysa ne önerirsiniz?

uydu için dvb-s kart alman gerekir.Skystar2 uygun bi çözüm.Diğer markalarada bak istersen.Skustar2 nin ikinci elini ucuza düşürebilirsin.
  • Biraz daha para biriktirip ve 256 mb 9800XT almanı öneririm.160 dolara bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GusFraba

Biraz daha para biriktirip ve 256 mb 9800XT almanı öneririm.160 dolara bulursun.

ben de biras daha para biriktrip 6600gt veya x800gt almasını öneriyim o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.