Şimdi Ara

ekran kartı alcamda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler şu sapphire nin atı radeon 9250 ge 256 mb kartı var fiyatı 78+ kdv şu kart hakkında düşüncelerinizi döylerseniz sevinirim saygılar..

• aynı fiyata 9550 GE var onu al. sakın 9250 falan alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuyasha

aynı fiyata 9550 GE var onu al. sakın 9250 falan alma.
    9250 SAKIN ALMA 9550 AL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraks23

9250 SAKIN ALMA 9550 AL

Alıntıları Göster
    peki 9550 iyimidir ihtiyacı karşılarmı son çıkan oyunları iyi çalıştırıp uzun soluklu bir kart olabilir mi ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wribro

peki 9550 iyimidir ihtiyacı karşılarmı son çıkan oyunları iyi çalıştırıp uzun soluklu bir kart olabilir mi ne dersiniz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wribro

bu ekran kartı cıkan son oyunları asagi yukarı orta duzeyde oynatir(sisteme baglı olaraktan)ama uzun vadede bu kart hic bi ise yaramaz yani en fazla 2 sene idare eder belki etmez bile....eger uzun soluklu bi kart arıyosan en az 9600xt(bu bile yetmiyor) ve uzeri bi kart almalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: ENIGMA

quote:

bu ekran kartı cıkan son oyunları asagi yukarı orta duzeyde oynatir(sisteme baglı olaraktan)ama uzun vadede bu kart hic bi ise yaramaz yani en fazla 2 sene idare eder belki etmez bile....eger uzun soluklu bi kart arıyosan en az 9600xt(bu bile yetmiyor) ve uzeri bi kart almalısın

Alıntıları Göster
    2 yıl pehh daha ne olsun bu yıl sonuna kadar bir suru yeni teknloji urunu aletler cıkıcak 2 yı ldayanırsa opte basına koy
    quote:

Orjinalden alıntı: ENIGMA

quote:

• bence kendini biraz daha kas.... bu kartlar 2 yıl bile idare etmez . oyunları açar fakat herşey min'de oynarsın 1yıl sonra.
    birazz daha kas kendini biraz daha para biriktir. 6600gt al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    4 ay önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basar

bence kendini biraz daha kas.... bu kartlar 2 yıl bile idare etmez . oyunları açar fakat herşey min'de oynarsın 1yıl sonra.
    birazz daha kas kendini biraz daha para biriktir. 6600gt al
    9550 ge ile 1 yıl sonra oyunların advanced settingslerine uğramaya başlarsın ama 6600 gt alırsan işte o kart seni 2-3 sene götürür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeN()

9550 ge ile 1 yıl sonra oyunların advanced settingslerine uğramaya başlarsın ama 6600 gt alırsan işte o kart seni 2-3 sene götürür...

Alıntıları Göster
    ben 77$'a palit(Xpert vision) 256 MB 128 Bit 9550 aldım...Oyunların bir çoğunu high veya very high de oynayabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xf

ben 77$'a palit(Xpert vision) 256 MB 128 Bit 9550 aldım...Oyunların bir çoğunu high veya very high de oynayabiliyorum.

Alıntıları Göster
    Beyler sakin olun herkesin bi bütçesi var adam 9520 almayı düşünüyo siz 6600GT tavsiye etmişsiniz

Dostum 9550GE şuan alınabilecek kartlar içinde en alt seviye (9520 yi hiç saymıyorum artık hiçbir işe yaramazlar)
    daha fazla para harcama imkanın varsa 9600xt daha iyi bir seçim olur... Bu arada forumda ikinci elde uygun fiyata bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinGpAsCaL -- 4 Mart 2005, 21:13:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGpAsCaL

Beyler sakin olun herkesin bi bütçesi var adam 9520 almayı düşünüyo siz 6600GT tavsiye etmişsiniz

Dostum 9550GE şuan alınabilecek kartlar içinde en alt seviye (9520 yi hiç saymıyorum artık hiçbir işe yaramazlar)
    daha fazla para harcama imkanın varsa 9600xt daha iyi bir seçim olur... Bu arada forumda ikinci elde uygun fiyata bulabilirsin

Alıntıları Göster
    9550 dururken 9250'de neymiş?
    quote:

Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL

• quote:

Orijinalden alıntı: mavera

9550 dururken 9250'de neymiş?
    quote:

Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL

Alıntıları Göster
    O fiyata 9550ge alman daha mant1kl1 olur.Seni bi süre idare eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: _phoenix_

O fiyata 9550ge alman daha mant1kl1 olur.Seni bi süre idare eder.

Alıntıları Göster
    hatta 69 $ a msi 9550 al 475/690 da çalışır neredeyse 9600xt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacitigin

hatta 69 $ a msi 9550 al 475/690 da çalışır neredeyse 9600xt

Alıntıları Göster
    ekran kartından kısan yanlış yapar. 2.4 ghz cpu ile 6600gt , 3.2 ghz cpu olan ati 9600 sisteme toz yutturuyor. cpu ya vereceğiniz parayı kısıp ekran kartı ve ram'e vermek çok daha iyi sonuç veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2604

ekran kartından kısan yanlış yapar. 2.4 ghz cpu ile 6600gt , 3.2 ghz cpu olan ati 9600 sisteme toz yutturuyor. cpu ya vereceğiniz parayı kısıp ekran kartı ve ram'e vermek çok daha iyi sonuç veriyor.

Alıntıları Göster
    9550 veya5500 256/128
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomahawk

9550 veya5500 256/128

Alıntıları Göster
    beyler cvplarınız için sağolun 9550 ge aldım inşallah hayrını görürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wribro

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: xf

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xf

77 dolara nerden buldun abi sorması ayıp
  • 9250 ler ii ekran kartları deil...biraz daha sık güzel bişey al..
    2 gün sonra kafanı taslara vurursun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmacax_murat

9250 ler ii ekran kartları deil...biraz daha sık güzel bişey al..
    2 gün sonra kafanı taslara vurursun....
    adam 70-80 usdlik kartan bahsediyo siz 250 usdlik kart tavsiye hadi 20-25 usd fark eder amenna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.