Bildirim
ekran kartı alcamda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı fiyata 9550 GE var onu al. sakın 9250 falan alma. -
9250 SAKIN ALMA 9550 ALquote:
Orijinalden alıntı: inuyasha
aynı fiyata 9550 GE var onu al. sakın 9250 falan alma. -
peki 9550 iyimidir ihtiyacı karşılarmı son çıkan oyunları iyi çalıştırıp uzun soluklu bir kart olabilir mi ne dersinizquote:
Orijinalden alıntı: Buraks23
9250 SAKIN ALMA 9550 AL
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: wribro
peki 9550 iyimidir ihtiyacı karşılarmı son çıkan oyunları iyi çalıştırıp uzun soluklu bir kart olabilir mi ne dersiniz
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: wribro
peki 9550 iyimidir ihtiyacı karşılarmı son çıkan oyunları iyi çalıştırıp uzun soluklu bir kart olabilir mi ne dersiniz
bu ekran kartı cıkan son oyunları asagi yukarı orta duzeyde oynatir(sisteme baglı olaraktan)ama uzun vadede bu kart hic bi ise yaramaz yani en fazla 2 sene idare eder belki etmez bile....eger uzun soluklu bi kart arıyosan en az 9600xt(bu bile yetmiyor) ve uzeri bi kart almalısın
-
2 yıl pehh daha ne olsun bu yıl sonuna kadar bir suru yeni teknloji urunu aletler cıkıcak 2 yı ldayanırsa opte basına koyquote:
Orijinalden alıntı: ENIGMAquote:
bu ekran kartı cıkan son oyunları asagi yukarı orta duzeyde oynatir(sisteme baglı olaraktan)ama uzun vadede bu kart hic bi ise yaramaz yani en fazla 2 sene idare eder belki etmez bile....eger uzun soluklu bi kart arıyosan en az 9600xt(bu bile yetmiyor) ve uzeri bi kart almalısın
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ENIGMA
quote:
-
bence kendini biraz daha kas.... bu kartlar 2 yıl bile idare etmez . oyunları açar fakat herşey min'de oynarsın 1yıl sonra.
birazz daha kas kendini biraz daha para biriktir. 6600gt al -
9550 ge ile 1 yıl sonra oyunların advanced settingslerine uğramaya başlarsın ama 6600 gt alırsan işte o kart seni 2-3 sene götürür...quote:
Orijinalden alıntı: Basar
bence kendini biraz daha kas.... bu kartlar 2 yıl bile idare etmez . oyunları açar fakat herşey min'de oynarsın 1yıl sonra.
birazz daha kas kendini biraz daha para biriktir. 6600gt al -
ben 77$'a palit(Xpert vision) 256 MB 128 Bit 9550 aldım...Oyunların bir çoğunu high veya very high de oynayabiliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: KeN()
9550 ge ile 1 yıl sonra oyunların advanced settingslerine uğramaya başlarsın ama 6600 gt alırsan işte o kart seni 2-3 sene götürür...
Alıntıları Göster -
Beyler sakin olun herkesin bi bütçesi var adam 9520 almayı düşünüyo siz 6600GT tavsiye etmişsinizquote:
Orijinalden alıntı: xf
ben 77$'a palit(Xpert vision) 256 MB 128 Bit 9550 aldım...Oyunların bir çoğunu high veya very high de oynayabiliyorum.
Alıntıları Göster
Dostum 9550GE şuan alınabilecek kartlar içinde en alt seviye (9520 yi hiç saymıyorum artık hiçbir işe yaramazlar)
daha fazla para harcama imkanın varsa 9600xt daha iyi bir seçim olur... Bu arada forumda ikinci elde uygun fiyata bulabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinGpAsCaL -- 4 Mart 2005, 21:13:09 >
-
9550 dururken 9250'de neymiş?quote:
Orijinalden alıntı: KinGpAsCaL
Beyler sakin olun herkesin bi bütçesi var adam 9520 almayı düşünüyo siz 6600GT tavsiye etmişsiniz
Dostum 9550GE şuan alınabilecek kartlar içinde en alt seviye (9520 yi hiç saymıyorum artık hiçbir işe yaramazlar)
daha fazla para harcama imkanın varsa 9600xt daha iyi bir seçim olur... Bu arada forumda ikinci elde uygun fiyata bulabilirsin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL
Beyler sakin olun herkesin bi bütçesi var adam 9520 almayı düşünüyo siz 6600GT tavsiye etmişsiniz
-
O fiyata 9550ge alman daha mant1kl1 olur.Seni bi süre idare eder.quote:
Orijinalden alıntı: mavera
9550 dururken 9250'de neymiş?
quote:
Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL
Alıntıları Göster
-
hatta 69 $ a msi 9550 al 475/690 da çalışır neredeyse 9600xtquote:
Orijinalden alıntı: _phoenix_
O fiyata 9550ge alman daha mant1kl1 olur.Seni bi süre idare eder.
Alıntıları Göster -
ekran kartından kısan yanlış yapar. 2.4 ghz cpu ile 6600gt , 3.2 ghz cpu olan ati 9600 sisteme toz yutturuyor. cpu ya vereceğiniz parayı kısıp ekran kartı ve ram'e vermek çok daha iyi sonuç veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: Hacitigin
hatta 69 $ a msi 9550 al 475/690 da çalışır neredeyse 9600xt
Alıntıları Göster -
9550 veya5500 256/128quote:
Orijinalden alıntı: gokhan2604
ekran kartından kısan yanlış yapar. 2.4 ghz cpu ile 6600gt , 3.2 ghz cpu olan ati 9600 sisteme toz yutturuyor. cpu ya vereceğiniz parayı kısıp ekran kartı ve ram'e vermek çok daha iyi sonuç veriyor.
Alıntıları Göster -
beyler cvplarınız için sağolun 9550 ge aldım inşallah hayrını görürümquote:
Orijinalden alıntı: tomahawk
9550 veya5500 256/128
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: wribro
beyler cvplarınız için sağolun 9550 ge aldım inşallah hayrını görürüm
Alıntıları Gösterquote:
beyler cvplarınız için sağolun 9550 ge aldım inşallah hayrını görürüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: xf
ben 77$'a palit(Xpert vision) 256 MB 128 Bit 9550 aldım...Oyunların bir çoğunu high veya very high de oynayabiliyorum.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: xf
77 dolara nerden buldun abi sorması ayıp -
9250 ler ii ekran kartları deil...biraz daha sık güzel bişey al..
2 gün sonra kafanı taslara vurursun.... -
adam 70-80 usdlik kartan bahsediyo siz 250 usdlik kart tavsiye hadi 20-25 usd fark eder amennaquote:
Orijinalden alıntı: atmacax_murat
9250 ler ii ekran kartları deil...biraz daha sık güzel bişey al..
2 gün sonra kafanı taslara vurursun....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X