Şimdi Ara

EKRAN KARTI ALDIĞIMDA GÜÇ KAYNAĞI DA ALMALI MIYIM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı almayı düşünüyorum. Düşündüğüm ekran kartı budur
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-ftw-dual-bios-acx-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

Daha iyi bir ekran kartı önerisi olan varsa söyleyebilirse iyi olur

500W bi güç kaynağı var. Güç kaynağınıda değiştirmem gerekir mi??

• güzel kat psu nedir elindeki
  • 500w güç kaynağı 380~400w 12v den güç sağlıyorsa almana gerek yok(3 yıldan fazla kullandıysan kesin al.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 1 Ekim 2014; 21:34:52 >
  • Gercek 600 watt alman gerekir arkadaşım.500 watt ta çalıştırır ama yük altında zamanla reset atmaya başlar.1000 watt almanın zararı olmaz ama düşük alırisen diger parçalarada zarar verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almana gerek yok, ben 420W ile zotac AMP kullanıyorum ama çok pahalı o kart MSI 4gb. olan 700TL, aradaki 164TL farka değmez üstelik msı daha serin çalışıyo ve o fiyata gtx 770 alırsın.

MSI 4gb. gtx 760

Edit : örneğin

EVGA 760 ile aynı fiyata : GTX 770

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 2 Ekim 2014; 0:20:20 >

• Gerek yok dostum iyi oyunlar şimdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • callofdutyf nin yorumu biraz kafamı karıştırsada coax47 nin söyledikleri daha mantıklı geldi. Büyük ihtimalle MSI 4gb. gtx 760 alıp CPU falan almayacağım
    Teşekkürler :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

500w güç kaynağı 380~400w 12v den güç sağlıyorsa almana gerek yok(3 yıldan fazla kullandıysan kesin al.)

3 yıldan fazla kullandıysa niye alması gerekli hocam ?
  • Zamanla psunun verdiği güç ve verim düşer. 3 yıl bir psuyu kullanmak için idealdir. Fazlası zararlı sistemi sınırda bırakıp ekran kartını yakabilir arkadaş.
  • Bana sorarsanız 760ın 4 gb versiyonu alınmaz. 2 gb gayet yeterli. Vramler 2 gb aştığı zaman zaten gpu yetmeyecektir. 25 fps ye kadar oynarım dersenız sorun yok tabi
  • Buna verecegin paraya suan r9 280-280x alabiliyosun farkindamisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DouChpX r9 280-280x aldığım zaman CPU almam gerekiyor mu peki ?? Bu ara da 3 yıllıık psu
  • Kasa da cooler master elite sığma problemi falan olur mu?==
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexneo

Ekran kartı almayı düşünüyorum. Düşündüğüm ekran kartı budur
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-ftw-dual-bios-acx-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

Daha iyi bir ekran kartı önerisi olan varsa söyleyebilirse iyi olur

500W bi güç kaynağı var. Güç kaynağınıda değiştirmem gerekir mi??

Bütçen kısıtlıysa sana elimdeki parçaları uygun bir fiyata verebilirim, bugün gtx 970 sli a geçtim, yalnız bir süpriz yaşadım üç yıl önce aldığım psunun pci-ex. güç kabloları taşınırken kaybolmuş, bayramda kablo bulması zor olduğu için ve psudan çok memnun olduğum için 1200 watt olanını aldım.

Elimde Gigabyte Windforce gtx 780 3x oc + Silverstone Strider Gold 1000W ST1000G psu var (yalnız psunun 2 adet modüler pci-e (6/8) kablosu kayıp, sadece 2 adeti var, yani şimdilik sli yapamazsın tek ekran kartını canavar gibi çalıştırır, kablolarıda sonradan bulabilirsin)

Toplam 1000 TL ye vericektim ama senin için 50 TL daha inidirim yapıyorum, ikisi toplam 950 TL, diğer arkadaşlarada sor uygun bulursan alırsın.

Burda psu nun incelemesi var ;

http://forum.donanimhaber.com/m_59532896/tm.htm

Buda ekran kartı;

http://www.guru3d.com/articles-pages/gigabyte-geforce-gtx-780-windforce-oc-review,1.html

• valla hocam kararsız kaldım sizin bu söylediklerinizden sonra. Sonuçta 2.el falan bi şeyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.