Şimdi Ara

Ekran karti aldim ama sistemim eski yardimci olun lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni bi ekran karti aldim msi in egb gtx 1060 gaming modeli ama islemcim darbogaz yapicak kart elime bugun geliyor almadan once arastirmadim eski sisteme takilir mi diye.Sizden istegim anakart islemci ve rami en ucuza ve bu sisteme en az darbogaz yapicak sekilde bi sistem alicam yardimci olur musunuz.butcem 0 ekran kartini almak icin yillarimi verdim simdi de bu cikti ona gore para biriktiricem.Tabletten yaziyorum lutfen yazim hatalarina aldiris gostermeyin.Simdiden tesekkur ederim.Maddi durumu kotu bi insanim ona gore oneride bulunursaniz sevinirim. Ramler simdilik 4gb olabilir ilerde 8 yaparim onu.

Edit: Soket 775 var islemcim intel core quad q8400 acaba q9550 taksam isimi gorur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mlirka -- 23 Ağustos 2017; 1:23:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• denemekten zarar gelmez işlemci kullanımını takip et aynı şekilde ekran kartını da.
  • dgkn.95 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı elime daha ulaşmadı, ulaşır ulaşmaz denicem :)
  • eğer alacaksan da ryzen sistem almanı tavsiye ederim ryzen 1200 ile 1050ti düşünüyorum ben.

sende ryzen 1200 ile 1060 kullanırsın çok güzel olur bence.
  • dgkn.95 kullanıcısına yanıt
    ryzen 3 ile gtx 1060 darbogaz yapabilir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jerula limbaw kullanıcısına yanıt
    bence hissedilir seviyede yapmaz.
  • İ3 - 6100 Kullanabilirsin Eskiden 750ti İle Kullanmıştım

1060 ile Biraz Darboğaz yapar ama çok etkilemez
  • Merak edenler için LoL de 40 ile 110 arası fps alıyorum, witcher 3 de ultrada rahat oynatıyor arada takılmalar oluyor onun haricinde iyi. Fazla oyun yükleyemedim daha denedikçe atarım. Benim için kötü bi tecrübe oldu en azından ilerleyen zamanlarda param olursa i5 6600 tarzı bi işlemci düşünüyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.