Şimdi Ara

Ekran Kartı Aldım fakat bir türlü ekran gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus Radeon r7 370 4gb 256 bit ekran kartı aldım gigabyte GA-P61-S3 model anakartım ve 400 w kadar power var ekran bir türlü gelmiyor bağlantı kontrol edin diyor ekran kartının fanı falan çalışıyor ama ekran gelmiyor hiç bir şekilde D sub çevirici aldım olmadı dvi çevirici aldım olmadı dvi-i dvi-d çevirici aldım olmadı VGA kabloyu değiştirdin yine gelmedi sizce sorun nedir nasıl çözebilirim yardım edin lütfen 3 gündür uğraşıyorum.. 😞

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bağlantıları gösteren bi fotoğraf atarmısınız bakalım birde taktığın çeviricileri anakarta değil ekran kartına bağlıyorsun değil mi
  • Monitorun analog olarak mi goruntu veriyor?
    Eger monitor analog ise goruntu alamaman normal pasif dvi ise yaramaz.eger sorun buysa yaa digital goruntu alan monitor almalisin ya da aktif cevirici dvilar var onu alman gerekir fakat fiyat olarak pahali.

• Ya şimdi çeviricilerin çoğunu denedik hdmi bağladık yine açılmadı.. Bizde bilgisayar anakartı üzerinde baktık biraz fakat anakart uyumsuzluğu var anakartım da pci Express 2.0 desteği var fakat ekran kartı pci Express 3.0 gösteriyor bu sıkıntı yaratıyor olabilir mi peki..

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Evet çeviricileri VGA ya ile ekran kartı arasına bağladım zaten ekran üzerinde sadece VGA girişi var

• Kardesm eger monitorde sadece vga cikisi varsa acmamasi normal.buyuk ihtimalle analog goruntu acabiliyor monitor.yeni bir monitor alman gerek zaten belliki monitorun cok eski.

• Hocam dediğin şekilde baktım farklı ekranla ama orda da aynı sorun var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.