Şimdi Ara

Ekran kartı alıcam yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC alalı neredeyse 5 yıl olacak anakart onun için biraz eski kardesime bırakmak istiyorum bunu ve içine bir düzgün ekran kartı almak istiyorum son oyunları oynatsın yeterli ama anaakart ı ma olacakk mı orasını bilmiyorum onun için size anakart modelimi yazıyorum en iyi hangi ekran kartıını alabilirim yardımcı olursanız sevinirim :)

Anakart : MSI P4MAM-L (6787)
    Chipset: VIA
    Genişliği : 8 bit

Simdiden teşekkürler

• dostum anakartının ekran kartı slotu agp oldugu icin 7600gt agp, 1650pro agp orta seviye önerilebilir kartlardan. Ama biraz daha fazla verip x1950pro agp alırsanız daha iyi oyun oynayabilrisiniz...
  • ya aslında biraz bunu arastırdım da MSI P4MAM-L nin Sapphire Ati 9550 256 mb 128 bit olanını kabul etmediğini örendim doru mu

Yani her ekran kartını ile uyum sağlamıyoomus anakart :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhann17 -- 15 Şubat 2007; 21:43:58 >
  • o dediğin kart cok berbat bi kart bedava verseler hatta üstüne para teklif bile etseler yaklasma yanına birazda olsa oyun oynamak istersin sanırım onun icin 7600gt agp tam super olur
  • Sisteminin diger birleşenleri ne ona gore bişey soyleyelim 5 senelik pcye 7600gt veya 1650 pro takilmaz kanimca ayrica butçen ne kadar?
  • Anakartın büyük ihtimalle agp 2x
    en son versiyonlar 8x
    2x agp slotuna 8 x kart takamazsın
    yeni bir anakart PCIEX 16x
    ekran kartıda Ati 1600XT
    yada Nvidia 7600GT işini görür
  • quote:

Anakartın büyük ihtimalle agp 2x
    en son versiyonlar 8x
    2x agp slotuna 8 x kart takamazsın
    yeni bir anakart PCIEX 16x
    ekran kartıda Ati 1600XT
    yada Nvidia 7600GT işini görür

Eğer everest programından bunu öğrenebiliyo sam nerede oldugunu solersen buraya yazabilirim :)
    Ama sanırım eğer farklı bi yere bakmadıysam 4x yazıyoo :D

quote:

Sisteminin diger birleşenleri ne ona gore bişey soyleyelim 5 senelik pcye 7600gt veya 1650 pro takilmaz kanimca ayrica butçen ne kadar?

Diğer parçaları 250 mb RAM ama yükseltmeyi düşünüyorum işlemci : İntel P4 1,8 GHz anakartı yukarda yazmıstım bütçeye gelince 150-200 ytl civarı bişey düşünüyorum ama benim için oyun içindde detay önemli deil sadece kasmadan oynatması yeterli cook detaylara inmesi gerekmez :D

7600GT fiyatlarına baktımda pc ye uysa bile o kadar para veremem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhann17 -- 15 Şubat 2007; 23:56:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pentium IV 1.8GHz için en uygunu 9800PRO, 9800XT veya 6600GT olur sanırım. Bunları da ancak 2. el bulabilirsin. Detay önemsemediğine ve akıcılık istediğine göre AA gereksiz senin için. Bu durumda 6600GT ideal seçim ama sistemdeki belleği en azından 1GB yapmalısın. Anakartın DDR bellek ve Dual Memory Bandwith destekliyse 2x512MB DDR alırsın. Yok SDRAM'lı bir sistemse işin zor.
  • 9800pro, 6600gt veya x1600pro daha iyi bir ekran kartından istediğin performansı alamazsın
  • Arkadaslar uygun bişey olsun istiyorum AGP 4x için hangisini açarsa dediğim gibi 9550 yi anakart açmadı

Benim düşüncem 256 mb 128 bit 9250 bu nasıl ark kullanılır mı benim anakart ta
  • İşlemcin neydi?
    Pentium IV 1.6 - 2.0 GHz arasında (veya eşdeğeri AMD) ise burada satılan 6600GT tam sana göre:http://forum.donanimhaber.com/m_12407859/tm.htm
    Pentium IV 2.0 - 2.5 GHz arasında (veya eşdeğeri AMD) ise 6800Ultra, 6800GT, X800XT, X800XL, X850XT bile olur. Bunlar daha performanslı ekran kartlarıdır. Ama doğal olarak daha pahalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 17 Şubat 2007; 6:02:45 >
  • burdan ikinci el bir 6600gt aldınmı isin tamamdır, vardı forumda dun aksam birtane hemde uygundu fiyatı (145ytl). Makinanın rami kac bilmiyorum ama ddr 266 kullandığı için fiyatları uygun oluyor sana uygun ramlerin, ekran kartına ilaveten ram takviyesiyle baya idare eder seni o sistem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frequen z -- 17 Şubat 2007; 10:04:16 >
  • yanlış anlama ama sen o makinayı kaç paraya satabilirsen sat ve de git bir tane playstation 2 al babalar gibi oyun oynarsın o sisteme 150 ytl ye falan ekran kartı almak saçmalık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_metallica

yanlış anlama ama sen o makinayı kaç paraya satabilirsen sat ve de git bir tane playstation 2 al babalar gibi oyun oynarsın o sisteme 150 ytl ye falan ekran kartı almak saçmalık...

Arkadaşım, lütfen dikkatli okurmusun?

quote:

Orjinalden alıntı: gokhann17

kardesime bırakmak istiyorum bunu ve içine bir düzgün ekran kartı almak istiyorum

Arkadaşım 6600GT senin işini görür.
  • düzgün bir ekran kartı almanın amacı oyun oynamaktan başka bişe olamaz heralde değilmi? o sistemi adam etmesi için rami 1 gb a çıkartsa 100 ytl diyelim 150 ytl yede ekran kartı alsa geden playstation 2 ile oynayacağı oyun kalitesinin yanına bile yaklaşamaz. ps2 nin fiyatı bu kadar düşmüşken böle bir hareket saçmalık olur.6600gt yi alsa ne olur o sistemle bu saatten sonra. Sende bunları dikkatli oku. Ukala ukala cevap yazma
  • İşte belirsizlik de bu noktada ortaya çıkıyor."gokhann17" isimli kardeşimiz eğer:
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhann17
    kardesime bırakmak istiyorum

yerine,"benim böyle bir bilgisayarım var,bu bilgisayarla bir süre daha yoluma devam etmek istiyorum,genelde de oyun oynarım.Ne yapmam lazım?" deseydi;Senin "Bilgisayarındaki belleği 1 gb'a çıkarsan 100 ytl diyelim, 150 ytl'ye de ekran kartını alsan genede PS2 ile oynayacağın oyun kalitesinin yanına bile yaklaşamazsın." yorumun yerinde olacaktı.Ancak buradaki olay bilgisayarı artık kardeşine bırakmak istemesi ki zaten PS2 ile bilgisayarda yapılabileceklerin tümünü yapmak mümkün değil.
    6600 GT orta sınıf gayet yerinde bir ekran kartı."FeNoMeNMaN" isimli arkadaşımız gayet yerinde bir tavsiyede bulunarak üst sınıf bir AGP ekran kartı olan X1950PRO'yu önermiş.Ben de bunun pahalı gelmesi durumunda bir alternatif oluşturabilecek 6600GT tavsiyesinde bulundum ki; "gokhann17" isimli kardeşimizin kardeşine devredeceği bilgisayardan gelecekte çıkacak oyunlara yönelik bir beklenti içinde bulunmadığını "son oyunları oynatsın yeterli" sözünden anlıyoruz.
    Son cümleye gelince; içerisinde "lütfen" rica kelimesi geçen nasıl bir cümle "ukalaca" bulunur, hele içinde "musun" eki geçiyorsa?

• agp8x sapphirex1650 pro ekran kartımı satıyorum alalı daha 3 ay oldu..oyunlarda sorun yaşamazsın..
    210 YTL düşünürsen pm atabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcoalngsau -- 18 Şubat 2007; 18:30:21 >
  • senın alcagın yuksek kalıtede bır ekran kartı senın o pc de calısmaz kardes. hem calıssa bılene ekran kartı tam gucunde ve performansında calısmaz. cunku temelın saglam olması lazım senın alcagın agp ler x550 veya nvd 6200 vb gıbı kartlardır. son oyunlar ıcın bu kartlar sadece onları calıstırır. oyle pek hos bırseyde bekleme calıstırmada sadece goruntu gelır ıste. Sen En ıyısı yenı bır pc toplayana kadar bırsey alma
  • X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP

ŞİDDETLE TAVSİYEMDİR

• quote:

X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP
    X1950 PRO AGP

ŞİDDETLE TAVSİYEMDİR

katılıyorum kullanıyorum çooook memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.