Şimdi Ara

Ekran Kartı Alıcam Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim su an kullandıgım agp fx 5200 bu kart artık yeni oyunlarda cok kasıo ve bende 8600gt almayı düsünyorum ama benim pcye uyarmı sizce islemcim 3.0ghz anakart ecs 661gx-m ddr 1024 ram sizce 8600gt benim pc ye uyarmı?? 2-3 haftadır arastırıorum geforceun yarısından cogu ddr2-3 olmus benim ddr die olmucak die düsünüyorum sizce olurmu??

• Kullandığın ekran kartının AGP'mi yoksa PCI-Express'mi olduğunu öğrenmen gerekiyor. Şu an kullandığın hangisiyse ondan alacaksın. DDR1,2,3 olması uyumsuzluk problemi çıkarmaz önemli olan ekran kartını takacağın yuvanın uymasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 26 Ekim 2007; 20:34:43 >
  • Anakartına şimdi baktım üzerinde AGP slotu olduğundan AGP ekran kartı alman gerekiyor.
  • Ne kadar bütçe ayırmıştınız?
  • sarppy cok saol iicmi rahatlatın ekran kartını alırken bide sorarım seninkinin aynsıını derse alırım bütce olark 200-250YTL var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fieste

sarppy cok saol iicmi rahatlatın ekran kartını alırken bide sorarım seninkinin aynsıını derse alırım bütce olark 200-250YTL var

O fiyata alınabilecek en iyi kartlar X1950Gt ve X1950Pro'dur (AGP)
  • 8600gt den daha ii performans verirmi sence x1950gt yada x1950 pro ? yani oyunda hic takılma filan olmuck online oyunlarda mesela sehire gidince pazarlar oldugu icin cok kasıor gittigim cafede 8600 gt vardı ve sehirde 100-150 pazar olmasına ragmen hic takılma olmuordu x1950gt de olurmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fieste

8600gt den daha ii performans verirmi sence x1950gt yada x1950 pro ? yani oyunda hic takılma filan olmuck online oyunlarda mesela sehire gidince pazarlar oldugu icin cok kasıor gittigim cafede 8600 gt vardı ve sehirde 100-150 pazar olmasına ragmen hic takılma olmuordu x1950gt de olurmu ?

Israrla diyoruz ki, AGP kartlara bakacaksın... PCI-E olanlara değil.....
    8600GT'nin AGP'si yok, kart seçimi sırasında yanında AGP ve/veya 8X yazanlara bakacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 26 Ekim 2007; 19:21:23 >
  • dx10 düşünürsen hd2600pro agp var. ama işlemcin ile dx10 oyunlardan fazla bir performans beklememelisin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.