Şimdi Ara

Ekran Kartı Alıcam Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. Artık oyunları oynarken kasmaya başladı ve bende ekran kartı almaya karar verdim araştırdım ve bilgisayarın donanımı hakkında aslında o kadarda şey bilmediğimi anladım :) ve sizden yardım istemeye karar verdim...

ilk önce size bilgisayarımın özelliklerini yazayım..

ayrıca 300W PSU 250GB Harddisc e sahibim..

araştırırken bir sürü farklı şey gördüm

"eger işlemcin kötüyse yine aynı kasmayı yaşarsın, aldıgın ekran kartı bi işe yaramaz"-"ddr2 ekran kartı slotuna ddr5 ekran kartı takamazsın" vs..

benim istediğim oyunları kasmadan 1440x900 çözünürlükte efekler açık biçimde rahatça oynamak ve bunun içinde max. 250TL bütçem var.. (öğrenciyim:))

nasıl tip oyunlar oynayacaksın derseniz COD 3, crysis, Battirfield 3.. full hd oynamak istemiyorum 19 inçlik monitörümde 1440x900 efektler açık kasmadan oynasam yeter...

ve son olarak bi tane ekran kartı buldum:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/sapphire-11194-02-20g-hd6790-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58079#allImages

bu ekran kartı hakkında ne düşünürsünüz, benim bilgisayarıma uyar mı cpu yeter mi...

eğer buraya kadar okuduysan teşekkür ederim :) cevap yazarsanda sevinirim :)

iyi forumlar....

edit:ayırca ekran kartım :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercetinn -- 3 Ekim 2012; 1:37:28 >

• yardım edicek kimse yok mu ?
  • o ekran kartı olmaz sen bi tane 2.ci elden 6870 bul
  • Ekran kartı seçimin yanlış ek güç girişine sahip bir kart vede senin güç kaynagın yetersiz,üstüne ekran kartına işlemcin yetersiz darboğaz yapar,belleğinde günümüz oyunları için oldukça düşük,anakartın isterse belleği ddr1 olsun ekran kartı slotun pcı express ise ki anakartın öyle istedigin pcı exprees ekran kartını takabilirsin vede kullanırsın,yani ekran kartının belleği ddr5 olsun 10 olsun hiçbir önemi yok,ama performans olarak sıkıntı olur,işlemcin çok eski 250 lira ile kurtarabilmen zor,tavsiyem paranı biraz daha biriktir,elindeki kasanı satıp + paranı ekleyip düzgün bir kasa topla günü kurtarmak için bile 250 lira yetmeyebilir.
  • benim oyadıgım bii oyun var point blank diye online oyun onu kasmadan çalıştıracak bi ekran kartı önerebilirmisin ? sistem değiştirmeden ucuz yollu bi kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercetinn

benim oyadıgım bii oyun var point blank diye online oyun onu kasmadan çalıştıracak bi ekran kartı önerebilirmisin ? sistem değiştirmeden ucuz yollu bi kart

hd 5570 100 lira civarı fiyatı.....
  • peki başka ekran kartı önerebilecek var mı benim sistemime uygun, performası yüksek olcak bi ekran kartı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Butçen varsa sen pc'yi değiştirsen daha iyi olurdu aslında...
  • eğer bütcem olsaydı burda bu konuyu açmazdım dostum.. öğrenciyim ve sistemime en iyi olcak ekran kartı arıyorum
  • yukarıdada yazılmış hd5570 iyidir diğerlerine boşa para verirsin paranın karşılığını alamazsın
  • 5670 alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.