Şimdi Ara

Ekran Kartı Alıcam Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce nvidianın gt 630 mu gt 630m mi tam olarak seçemedim hem overclock yapacağım hemde soğutmasının iyi olması lazım şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

Arkadaşlar sizce nvidianın gt 630 mu gt 630m mi tam olarak seçemedim hem overclock yapacağım hemde soğutmasının iyi olması lazım şimdiden teşekkürler

İkisinide alma hd6670 a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar sizce nvidianın gt 630 mu gt 630m mi tam olarak seçemedim hem overclock yapacağım hemde soğutmasının iyi olması lazım şimdiden teşekkürler

gt630m notebook lar icin .
    siziin pc masaustumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

630m olan dizüstü ekran kartıdır.Bütçeniz nedir?
  • Ancak maalesef nvidia almam gerek çünkü nvidiada bir problemle karşılaşırsam daha yaygın bir ekran kartı markası olduğu için daha kolay sorunlarımı çözebilirim vede fiyat sınırlamamda maalesef en fazla bu kartlara geliyor
  • masaustu almayı dusunuyorum ancak ekran kartı gt 630m daha iyiyse laptopta alabilirim
  • Bütçem 130 tl ancak 160 - 165 tl ye kadar esnetebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    GT-630 veya GT-630M ile oyun olarak mario-doom-solitaire gibi oyunları süper hızda oynarsınız.

160 TL civarlarına çıkabiliyorsanız alacağınız tek kart HD-6670 olur. Bu fiyatlarda rakipsizdir ve GT-630 kartı tepeleyip geçer.
  • tamam problemi çözdüm arkadaşlar gt 630 aldım maximum overclock ve biraz voltaj arttırmayla gta 4 u hepsi high ve biri very high( hepsi very high değil) olmak üzere yaptım ve oyun arada sırada az bir şekilde kasıyor sonra kasma gidiyor ve akıcı bir şekilde oyun oynanabiliyor yinede çok teşekkürler(very high değil)
  • yazık etmişsin parana o zaman ne diyim. bir de nvidia daha yaygın bir marka demişsin ya ona çok güldüm keşke biraz sabredip öyle karar verseniz burda onlarca tecrübeli arkadaş boşuna konuşmuyor. 6670le kasmadan oynardınız o oyunu. bu konularda bilgisiz olduğunuz malum bari işe bilenlere bırakın işi.
  • alma demişler almışın hacı ne acayip bişisin sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

alma demişler almışın hacı ne acayip bişisin sen

Allahtan gidip 630m almamış
  • nvidianın yaptığı ekran kartları daha çok oyuna uyumlu diye aldım
  • bir de 2 gb ekran kartı alcaktım 6670 1 gb
  • ah be ogulcan yakında cok pısman olcaksın
  • nedenki
  • quote:

bir de 2 gb ekran kartı alcaktım 6670 1 gb

gb'dan yola çıkarak ekran kartı almak zaten tam bir saçmalık neyse hayırlı olsun
  • en kötü eski pc yi satar gtx ten güzel bir ekran kartı alırım
  • tamam ogulcam sen haklısın takıl kafana gore para nasıl olsa babandan cıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 4 Temmuz 2013; 0:59:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.