Şimdi Ara

Ekran kartı alıcam yardımcı olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , ben yeni ekran kartı almak istiyorum ama bi türlü ne alacağıma karar veremedim ekran kartlarından da pek fazla anlamam yardımcı olursanız sevinirim

Benim anakart Gigabyte GA-945GZM-S2
    işlemci intel pentium 4 3,20 ghz

ben bu ekran kartını almayı düşünüyorum SAPPHIRE ATI HD3650(128Bit)512MB DDR2 AVIVO 16X (120ytl civarı) sizce bu kart nasıl almalı mıyım yoksa bu fiyata daha iyi kartlar var mı önerileriniz bekliyorum

• Arkadaşım 3650 ddr2 almanı tavsiye etmem. ddr3 kartlara bak öncelikle. eğer limitin 120tl civarındaysa 8600gts ddr3 öneririm. eksende 120tl. link:http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=15017 arkadaşıma aldım, amd 5000 2.6ghz işlemci 2gb 800mhz ram ile bu kartın açmadığı oyun yok. Crysis Warhead 1152x864 çözünürlük tüm ayarlar orta seviyelerde, AA 2x te iken 25-30fps alabiliyor. Assasin Creed 1152x864 te tüm ayarlar high, AA 4x 60fps civarı. Call of Duty 4 1152x864 tüm ayarlar high 40fps. yani 17 inch ekran için uzun süre idare edebilecek bir kart. 120tl ye piyasada bundan daha performanslı sıfır bir kart bulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 25 Ocak 2009; 21:10:09 >

• bilgi için çok saol kardeş bide ddr3 ekran kartlarını benim anakart destekliyormu destekliyorsa ddr3 alırım ben desteklemiyor biliyodum
  • verdiğin bilgiler için çok sağol kardeş bu arada ati hd3850 512mb ddr3 256bit almaya karar verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gs_ysf

verdiğin bilgiler için çok sağol kardeş bu arada ati hd3850 512mb ddr3 256bit almaya karar verdim

Hayırlı Olsun pişman olmucaksın
  • 8600GT seni uzun bir zaman götürürdü o sistemle ama hayırlı olsun
  • quote:

bilgi için çok saol kardeş bide ddr3 ekran kartlarını benim anakart destekliyormu destekliyorsa ddr3 alırım ben desteklemiyor biliyodum

Ekran kartinin kullandigi ram anakarttan bagimsizdir. Gunumuzun en modern anakartlari ddr3 destekliyor ama gddr5 ramli ekran kartlarini piyasada gorebilirsiniz.

Saygilarimla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuitarMania

quote:

verdiğin bilgiler için çok sağol kardeş bu arada ati hd3850 512mb ddr3 256bit almaya karar verdim

Fena sayılmaz ama üstüne biraz daha para ekleyip daha iyisini alabilirsin..
  • quote:

GTA IV yi unutabilirsin

Şaka biryana güzel ekran kartı aldıysan hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grfld

quote:

Orjinalden alıntı: GuitarMania

quote:

Fena sayılmaz ama üstüne biraz daha para ekleyip daha iyisini alabilirsin..

O sistem için ne gerek var daha iyisine?

• çok saolun arkadaslar daha almadım kartı en geç 1 hafta içinde alıcam bu arada bu kart GTA IV de kasma yapar mı ?
  • quote:

çok saolun arkadaslar daha almadım kartı en geç 1 hafta içinde alıcam bu arada bu kart GTA IV de kasma yapar mı ?

Ekran kartı değil de işlemciden dolayı kasma yaşıyabilirsin GTA IV de. Tabi görüntü ayarlarını düşürerek bu kasmanın önüne geçebilirsin.
  • arkadaşlar bide hangi marka alayım powercolor mu palit mi sapphire mi ben powercolor dusunuyorum sizce hangisi ?
  • Hangi marka ucuzsa onu al.
    Ben şahsen Sapphire de kullandım, Palit de. Hatta şu an da Palit kullanıyorum ve memnunum.
    Doğrusu kartı ilk aldığımda sorunlu çıktı ama garantiye gönderdim. 10 gün içerisinde yenisi ile değişti.
  • cevap için teşekkürler arkadaşım birde nolur nolmaz diye sorim dedim belki bunu alırım:D benim sistemim hd4830 kartını kaldırır mı işlemci sorun çıkartır mı ?
  • hd3850 512mb ddr3 256bit i al sen. Fiyatına göre çok iyi ekran kartı. Bence o kartı kullanıyorum. Şu an tüm oyunlar için yeterli o kart. İşlemcin yeterse eğer GTA4 ü rahatlıkla oynarsın. Ben oynuyorum, ordan biliyorum.
  • Birde powerın kaç watt o önemli. Minimum 450w olması lazım.
  • powerim yeterli deil onu biliyorum zaten bende 450w lik bi power alicam ekran kartını alırken
  • pes2009 u full seviyede açıyor mu?
  • arkadaşlar ben hd3850 512 mb alicaktimda almişken daha iyisine alayım diye düşündüm hd3870 alsam daha iyi olur mu bu sisteme göre aralarında fazla fiyat farkıda yok oc den falan anlamadiğim için karta oc yapmicam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.