Bildirim
ekran karti alirken nelere dikkat etmeliyim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Siz bütçenizi söyleyin, öneri yapalım. -
veriyolu(256bit aşağı olmaması),bellek (2gb aşağı olmaması),çekirdek hızı ve bellek hızı bunlara bakarak bütçene uygun bi ekran kartı bulabilirisin kolay gele. -
Buraya sorarak en iyi kartı seçmiş olursun her zaman
çünkü her zaman bit değeri yüksek - belleği yüksek olan kart güçlü olacak diye birşey yok -
quote:
Orijinalden alıntı: mafia67k
veriyolu(256bit aşağı olmaması),bellek (2gb aşağı olmaması),çekirdek hızı ve bellek hızı bunlara bakarak bütçene uygun bi ekran kartı bulabilirisin kolay gele.
Neye göre 2gb dan aşağı olmaması gerekiyor? Adamın hangi çözünürlükte oyun oynadığını biliyormusun? 1gb bellekler hala çok iyi iş yapıyor ve en az 2 sene daha tık demeden götürür. BF3 tarzı 1-2 oyun da 4xAA açamıyor diye 2gün de bütün 1gb kartları yerin dibine soktunuz ve 2gb belleği standart hale getirdiniz
-
@Braymm
sevgili hocam,
adama benim hd 4850 yi mi önerseydim napsaydım, ileriye dönük olsun diye öyle yazdım ki öyle araştırsın öyle yazsın hd 7850 var babalar gibi onu alsın kullansın,
bunu ima etmek istemiştim mesajımda,hd 4850 ile ne oyunlar oynamadım ki ama işte emektar olduğunu düşünüyorum yanımda elektrik süpürgesi gibi çalışıyor 3600rpm de dönüyo fanlar yani bravo ki konuyu nereye çekmişssin tabiki böyle tavsiye etcem -
quote:
Orijinalden alıntı: sayınalpbey
çünkü her zaman bit değeri yüksek - belleği yüksek olan kart güçlü olacak diye birşey yok
onu demek istemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: mafia67k
quote:
Orijinalden alıntı: sayınalpbey
çünkü her zaman bit değeri yüksek - belleği yüksek olan kart güçlü olacak diye birşey yok
onu demek istemedim
Ben zaten size demedim siz üstünüze alındınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: Infernall
gene yazmış biri bellek 2gb aşagısı olmasın diye ne alakası var yav full ayar her oyunu oynadım 1gbyi zor dolduruyor illa millete 1 milyarlık kartlar aldıracaksınız ayıptır yav
bellegi 1gb olan ddr5 her kart (128 bit üzeri) güncel oyunları rahat oynatır.Monitorünüze bütçenize görede 256 bit alınabilir.
adamın karekökü +649849
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X