Şimdi Ara

Ekran kartı alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sapphire 5770 ekran kartı alıyorum :) . Arkadaşlar ben bi tanede 2. elle ilgili bi konu açmıştım kilitlendi bende kesin bişeyi yanlış yappmıştırım deyip farklı konuaçtım :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: googlEAmca

Beyler sapphire 5770 ekran kartı alıyorum :) . Arkadaşlar ben bi tanede 2. elle ilgili bi konu açmıştım kilitlendi bende kesin bişeyi yanlış yappmıştırım deyip farklı konuaçtım :)

yazdıklarınızdan kusura bakmayında tam olarak ne diyorsunuz anlamadım.Gtx hd 5770 alıyormuşsunuz hayırlı olsun 128 bitlik kart iş görür.
  • ha özür dilerim şöyle demek sitedim yani güzelmi kart nasıl yazmayı unutmuşum
  • quote:

ha özür dilerim şöyle demek sitedim yani güzelmi kart nasıl yazmayı unutmuşum

denemedim ama 128 bitlik kartları kullanan arkadaşlardan yorum gelir .

http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/HD_5770/10.html

burdan gerekli ekran kartı testlerine bakarsınz vaporu var..vs bir sürü çeşitleri var.

crysisde 1280x1024 de 28.4 fps ancak oynatıyorki 25 fps altına düşen ekran kartlarına malesef iş görmüyor ona göre düşünün taşınınki

/>

10.8 fpsde ne iş görecekse

• e o zaman gtx285 demi iş görmüyor
  • quote:

e o zaman gtx285 demi iş görmüyor

Hocam bu gün şahsen test etme imkanım oldu 5770 i

fabrika hızlarıyla Battlefield 3 de 1920*1080 de High medium karışık AA kapalı 35 fps aldım minimum 25 oldu...

1024*768 de mediumda 65 Fps

Ctysise bakmayın siz... HEle hele o çözünürlüğe hiç bakmayın... Hem oyun hatalı hem çözünürlük devasa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

e o zaman gtx285 demi iş görmüyor

Hocam bu gün şahsen test etme imkanım oldu 5770 i

fabrika hızlarıyla Battlefield 3 de 1920*1080 de High medium karışık AA kapalı 35 fps aldım minimum 25 oldu...

1024*768 de mediumda 65 Fps

Ctysise bakmayın siz... HEle hele o çözünürlüğe hiç bakmayın... Hem oyun hatalı hem çözünürlük devasa....

bu işte DX 11http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=643&pid=341&psn=&lid=1&leg=0
    evet bende diom bune böle :D 10 fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi googlEAmca -- 22 Ocak 2012; 21:02:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobe

quote:

ha özür dilerim şöyle demek sitedim yani güzelmi kart nasıl yazmayı unutmuşum

denemedim ama 128 bitlik kartları kullanan arkadaşlardan yorum gelir .

http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/HD_5770/10.html

burdan gerekli ekran kartı testlerine bakarsınz vaporu var..vs bir sürü çeşitleri var.

crysisde 1280x1024 de 28.4 fps ancak oynatıyorki 25 fps altına düşen ekran kartlarına malesef iş görmüyor ona göre düşünün taşınınki

/>

10.8 fpsde ne iş görecekse

test edilen çöznlüğe bak önce burda kaç kişide o çözn destekli monitör var? bende yok mesela...

5770 çoğu oyunu 1080pde akıcı oynatır cod3de oynatıyor mesela hemde bütün ayarlar yüksekde 40-50fps arası
    crysis gibi oyunu 1280x1024de belli ayarlarda akıcı oynatır buda o karta göre bence iyi değer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.