Bildirim
Ekran kartı almak istiyorum yardımcı olurmusunuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Anakart destekler mi bu önerdiğin ekran kartlarını ?? -
Bütce ne kadar kartı oyun içinmi iş içinmi alcaksın -
Bütçe en fazla 120TL ve evet oyun için alacağım ama önemli olan pc'min alacağım erkan kartı ile uyum şekilde çalışması yani problem olsun istemiyorum :) -
-
Bu ekran kartı pc uygun değil mi veya hangi özellikte ekran kartları benim pcye uygun öğrenebilirmiyim :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: 1000nazaznaz
Bu ekran kartı pc uygun değil mi veya hangi özellikte ekran kartları benim pcye uygun öğrenebilirmiyim :))
Bu Ekran Kartı Sizin Pcniz ile uyumlu Sizin PCniz PCI Express Ekran Kartlarını Destekliyor Herhangi Bir PCI Express ekran kartı alıp Pcnizde kullanabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli
quote:
Bu ekran kartı pc uygun değil mi veya hangi özellikte ekran kartları benim pcye uygun öğrenebilirmiyim :))
Bu Ekran Kartı Sizin Pcniz ile uyumlu Sizin PCniz PCI Express Ekran Kartlarını Destekliyor Herhangi Bir PCI Express ekran kartı alıp Pcnizde kullanabilirsiniz
çok teşekkürler yardımcı olduğunuuz için :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli
quote:
Bu Ekran Kartı Sizin Pcniz ile uyumlu Sizin PCniz PCI Express Ekran Kartlarını Destekliyor Herhangi Bir PCI Express ekran kartı alıp Pcnizde kullanabilirsiniz
-
beyler test driver unlimited 2 için pc ye ekran kartı almak istiyorum sistemim :
asus p5vd2-vm anakart 3gb ram ddr2 667 mhz tnc xp sp3
değiştireceğim ekran kartım atı radeon x550
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X