Şimdi Ara

Ekran kartı almak istiyorum yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım hakkında bütün bilgileri altaki resimde görebilirsiniz bu pc hangi ekran kartını destekler sorunsuz çalıştırır 512 mb nvidia tercihim
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1000nazaznaz -- 22 Ağustos 2011; 16:13:31 >

• Anakart destekler mi bu önerdiğin ekran kartlarını ??
  • Bütce ne kadar kartı oyun içinmi iş içinmi alcaksın
  • Bütçe en fazla 120TL ve evet oyun için alacağım ama önemli olan pc'min alacağım erkan kartı ile uyum şekilde çalışması yani problem olsun istemiyorum :)
  • Bu ekran kartı pc uygun değil mi veya hangi özellikte ekran kartları benim pcye uygun öğrenebilirmiyim :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1000nazaznaz

Bu ekran kartı pc uygun değil mi veya hangi özellikte ekran kartları benim pcye uygun öğrenebilirmiyim :))

Bu Ekran Kartı Sizin Pcniz ile uyumlu Sizin PCniz PCI Express Ekran Kartlarını Destekliyor Herhangi Bir PCI Express ekran kartı alıp Pcnizde kullanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

quote:

Bu ekran kartı pc uygun değil mi veya hangi özellikte ekran kartları benim pcye uygun öğrenebilirmiyim :))

Bu Ekran Kartı Sizin Pcniz ile uyumlu Sizin PCniz PCI Express Ekran Kartlarını Destekliyor Herhangi Bir PCI Express ekran kartı alıp Pcnizde kullanabilirsiniz

çok teşekkürler yardımcı olduğunuuz için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

quote:

• beyler test driver unlimited 2 için pc ye ekran kartı almak istiyorum sistemim :
    asus p5vd2-vm anakart 3gb ram ddr2 667 mhz tnc xp sp3
    değiştireceğim ekran kartım atı radeon x550
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.