Şimdi Ara

Ekran kartı almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an kullandığım ekran kartı MSI N450GTS-M2D1GD5/OC . Bu kartla en son çıkan oyunlarda MEDİUM ayarlarda oyun oynayabiliyorum. Crysis 3, Battlefield. COD gibi online oyunlar için yeni bir kart almalı mıyım sizce? ki Battlefield 4 ön siparişle aldım bu kartla yarı yolda kalır mıyım? Almayı düşündüğüm kart da http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605
    Sistem Özelliklerim:

CPU : QuadCore AMD Athlon II X4 645, 3178 MHz (15.5 x 205)
    RAM: Kingston 4 gb 1333 Mhz ( bi 2 gb daha ram almayı düşünüyorum)
    Anakart: Foxconn A7DA(-S) v3.0
    PSU: Corsair CP-9020050-EU VS Serisi VS550 550Watt 120mm Fanlı Psu

• Battlefield 4 ü o işlemciyle ne kadar oynarsın orası sıkıntılı karttan önce...
  • guncel oyunlar icin gts450 sizi memnun etmeyebilir. 5770'den bile kotu performansa sahiptir. 400tl butceye en iyi kartlardandir gtx650ti boost, islemcinize darbogaz yapmaz ve psu konusunda sorun olmaz. ayrica dusundugunuz 2gb lik ram takviyesini yapmayin 4gb suan icin tum oyunlara fazlasiyla yeterlidir ve birkac sene daha idare edecektir. 8gb'a takviye bence cok mantiksiz bir hareket olur zaten ram fiyatlari asiri ucuk, illa ram takviyesi yapacagim diyorsaniz bir adet daha ayni marka ve mhz degerinden 4gb lik alip dual kit seklinde yani 4x2 (8gb) yapin.
  • Teşekkürler bende memnun değilim zaten karttan yalnız @serty23 soylediği gibi işlemci sıkıntı yaratır mı yeni nesil oyunlar için. Ekran kartını da almaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar86 -- 12 Ekim 2013; 1:07:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar86

Teşekkürler bende memnun değilim zaten karttan yalnız @serty23 soylediği gibi işlemci sıkıntı yaratır mı yeni nesil oyunlar için. Ekran kartını da almaya karar verdim.

gtx650ti boost-gtx660-7850-7870 bu tur kartlarin hicbirine kisitlama yapmaz x4 645. ama bf4 mp de 64 kisilik haritada islemciden dolayi ani fps dususleri yasayabilirsiniz. bf4 single de sorun yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 12 Ekim 2013; 1:09:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

quote:

Orijinalden alıntı: elessar86

Teşekkürler bende memnun değilim zaten karttan yalnız @serty23 soylediği gibi işlemci sıkıntı yaratır mı yeni nesil oyunlar için. Ekran kartını da almaya karar verdim.

gtx650ti boost-gtx660-7850-7870 bu tur kartlarin hicbirine kisitlama yapmaz x4 645. ama bf4 mp de 64 kisilik haritada islemciden dolayi ani fps dususleri yasayabilirsiniz. bf4 single de sorun yapmaz.

Teşekkürler cevaplarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.