msi ms 7529 anakart var öncelikel 4gb ram 2ghz işlemci ve atı radeon x1550 var (oha nekadar düşükmüş dediğinizi duyar gibiyim) hepinizin tahmin ettiği gibi ekran kartı alıcam arkdaşlar sitesiyle birlikte oyunları rahat oynayabileceğim bir ekran kartı önerebilirmisiniz mümkünse linkli olsun(vatan,akakçe,ebay v.b)
bu programi indir islemci modelini yaz ama 2ghz dedigine gore core2duo'larin 2180 gibi dusuk bir modeli.ayni programin mainboard kismindan anakart modelini de yazabilirsin.
ayrica kasayi acip guc kaynagi uzerindeki etikete bak total filan watt gibi bisi yazmasi lazim markasina da bak.arkadas bunlari bilmeden 5670 demis ama emin olalim.muhtemelen ben de 5670 diyecem.
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
bu programi indir islemci modelini yaz ama 2ghz dedigine gore core2duo'larin 2180 gibi dusuk bir modeli.ayni programin mainboard kismindan anakart modelini de yazabilirsin.
ayrica kasayi acip guc kaynagi uzerindeki etikete bak total filan watt gibi bisi yazmasi lazim markasina da bak.arkadas bunlari bilmeden 5670 demis ama emin olalim.muhtemelen ben de 5670 diyecem.
sen demeden ben deyim dedim.
valla güç kaynağından fazla anlamıyorum ama üzerinde +3.3V COMBİNED 180W Total Output 300W yazıyo markasıda bench dediğiniz ekran kartı uyumlumu ? bu arada ecra o kadar büyük oyunları oynayan biri değilim kalkıpta crysis 3 gta 5 filan indirmicem normal pclerin kaldırdığı oyunları kaldırsın yeter he bide şöyle bi sorum olcak ben arkdşmda bioshock infiniteyi oynadım pcye yüklemeyi düşünmedim bile imkansızdır kaldırması bu dediğiniz ekran kartı ile 4gb ram 2ghz işlemci ve sizin önerdiğiniz ekran kartı ile bioshocu infiniteyi aaçabilirmiyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmerC
valla güç kaynağından fazla anlamıyorum ama üzerinde +3.3V COMBİNED 180W Total Output 300W yazıyo markasıda bench dediğiniz ekran kartı uyumlumu ? bu arada ecra o kadar büyük oyunları oynayan biri değilim kalkıpta crysis 3 gta 5 filan indirmicem normal pclerin kaldırdığı oyunları kaldırsın yeter he bide şöyle bi sorum olcak ben arkdşmda bioshock infiniteyi oynadım pcye yüklemeyi düşünmedim bile imkansızdır kaldırması bu dediğiniz ekran kartı ile 4gb ram 2ghz işlemci ve sizin önerdiğiniz ekran kartı ile bioshocu infiniteyi aaçabilirmiyim ?
işlemcinin tam modelini yazmamışsın. o güç kaynağı ile olmaz, yeni birtane alman gerekli. 5670 için en az fsp350w öneririm. Biosock için ise işlemcine overclock çekmen lazım, ekran kartıda halen sınırda. Minimum
İşletim Sistemi: Windows Vista Service Pack 2 32-bit İşlemci: Intel Core 2 DUO 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.7 GHz Hafıza: 2GB Hard Disk: 20 GB boşluk Ekran Kartı: DirectX10 destekli ATI Radeon 3870/NVIDIA 8800 GT/Intel HD 3000 Ekran Kart Hafızası: 512 MB Ses Kartı: DirectX destekli
Tavsiye edilen:
İşletim Sistemi: Windows 7 Service Pack 1 64-bit İşlemci: 4 Çekirdekli İşlemci Hafıza: 4 GB Hard Disk: 30 GB boşluk Ekran Kartı: DirectX11 destekli ATI Radeon 6950/NVIDIA GeForce GTX 560 Ekran Kartı Hafızası: 1024 MB Ses Kartı: DirectX destekli
işlemcim ıntel pentium dual cpu e2180 2ghz şimdi önerdiğiniz ekran kartı uyumlumu alıyımmı?
guc kaynagin iyi marka olsaydi 7750 al derdim bir arkadas fsp 300w'a takti sorun cikmadi ama sendeki psu markasiz teneke dedigimiz psulardan.markali 400w filan bir psu alman lazim ekran karti da alacaksin ve islemcin 2 ghz oldugu icin her zaman sorun cikaracak bence o kasaya yatirim yapma sat komple yeni kasa topla.
bioshock infinite denen oyunda kesin bir problem var.oyunu orijinal alan bir arkadasla konusmak isterdim patch cikti mi nasil filan diye.ben 6 cekirdekli 3.6 ghz islemci ve iki tane 6850 ekran kartiyla low ayarda oynadim.yuksek ayarda da oynatiyordu ama periyodik donma oluyordu.forumdan bir arkadas sen donmadan low oynadiysan yine iyi ben onu da oynayamadim dedi.korsan surumde bir sorun olabilir bilmiyorum.
ya abi ben tek cevap istiyorum konuyu kapatcam zaten ben pcnin bütün özelliklerini saydım pcye uygun (anakartına ve psu suna) en iyi ekran kartı hangisidir yarın gidip alcam abi acil cevap bekliyorum
Kardeşim o pcye ekran kartı almakla bf3 falan gta5 falan oynayamazsın öyle bir beklentin olmasın. Hatta gta4ü bile fullde oynayacağını düşünmüyorum. Durumun müsaitse ucuza da olsa bi pc toplayalım sana.
abi şuan pc toplamayı bende istiyorumda babama ekran kartını zor kabul ettirdim :D para sorun değilde babam anlar pc işlerinden ben sana güzel bi pc toplıyım pc nin başından kalkma diyo o yüzden hayatta toplamaz gel adam akıllı bi ekran kartı alalım sus diyo o yüzden pc ye uygun bi ekran kartı söylerseniz sevinirim :D
cevap yokmu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme