merhaba arkadaşlar. Benım foxconn G31MXP anakartım var MSI Amd Radeon R7 240 ekran kartını almak istiyorum. bu ekran kartı ana kartıma uyar mı ? Birde 4 gb ddr3 ramim var ram takviyesi yapsam daha yüksek fps alırmıyım (+10 fp kadar) Teşekkür ederim şimdiden
Uyar. Siz yine de işlemcinizi de yazın. Bu arada ram takviyesi yaparsanız biraz fps artar ama +10 fps olacağını zannetmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Teşekkürler. İşlemcim Pentium dual core 2.93 ghz
civi255C
kullanıcısına yanıt
Hocam benim e6550 işlemcim ve 2gb ram var anakart g41m-es2l anakartım var 3 gün önce bu sisteme asus r7 240 2gb 128 bit aldım canavar gibi oldu şimdi 2 gb ram siparişide verdim 4 yaptımı rami biraz daha iyi olucak 1 2 ay sonra rami 8gb yapıcam inşallah. Yani r7 240 güzel orta yollu bi ekran kartı tavsiye ederim.
devalionsaD
kullanıcısına yanıt
Oyunlarda etkisi nasıl hocam btf 3 falan açıyor mu veya ona benzer oyunlarda. Youtube'de gta 5 i bile çalıştırmışlar bu ekran kartıyla dogru mu
civi255C
kullanıcısına yanıt
Evet çalıştırmışlar ama ben btf3 oynamadım mafia 2 oynadım cyrsis oynadım orta ayarlarda genellikle lol oynadığım için bana yeterli bi kart.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme