Şimdi Ara

Ekran kartı ayarını nasıl yapacam?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar pc de ati mobility readon 5470 ekran kartı var crysisde falan donma yapıyor internetten ozeliklerine baktım 64 bit diyor burdahttp://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html ama benim pc de 32 bit olarak gorukuyo bunu nasıl ayarlayacam bilen arkadaslar lutfen yardımcı olun

• http://www.amd.com/tr/Pages/AMDHomePage.aspx Sağ taraftaki sürücü indir kısmındaki seçenekleri ekran kartınıza göre seçip 32 bit driver indirip kurarsanız kasma veya donma sorunları büyükölçüde çözülecektir
  • Merhaba,

Öncelikle;
    quote:

Bus Width–>Bit olarak da bilinir.GPU ile ekran kartı belleği arasındaki arayüz genişliğidir.Büyük olması daha iyidir fakat günümüzde genellikle 128 bit ekran kartları kullanılıyor.256 bit ekran kartlarının fiyatları biraz daha üst seviyede.

Alıntıdır.(eski bir yazı)

Sizin bahsetmiş olduğunuz bit ise sanırım işletim sistemi ile alakalı,ekran kartı yazılımı ile alakalı bir sorun.
    Eğer işletim sisteminiz(belirtmemişsiniz) 32 bit ise,yüklemiş olduğunuz yazılımların 32 bit olarak gözükmesi normal bir durumdur.

Ekran kartınızın güncel sürücülerini yüklemeyi deneyiniz.
    quote:

oyun detay ve monutor buyuklugune gore 128 bıt gddr3 ten asagıları oyun ıcın alınmaması gereken ekran kartlarıdır.asagı ozellıklı modeller sadece uygulamalar, htpc turu medya pc lerı ıcın uygundur.

Alıntıdır.

Yorumlara bakılırsa oyun performansını etkileyen en önemli faktörlerden birisi bit.Crysis gibi yüksek performanslı oyunlarda takılma,donma gibi sebeplerin ekran kartınızda oluşması normal bir durum.
    Oyun içi görüntü ayarlarını düşürerek,oyunda görüntü akıcılığını sağlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.