Şimdi Ara

Ekran kartı birden ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim Acer aspire marka bir laptopum var ekran kartım Nvidia Geforce G105m 512mb

bu sorun birden bire ortaya çıktı ekran kartım aşırı derecede ısınıyor hiçbir oyuna giremiyorum örneğin herhangi bir oyuna girdiğimde yaklaşık 10 saniye sonra pc kendi kendini kapatıyor. ısı gösteren bir program indirdim ekran kartı ısısı yeni bi dosya-sekme herhangi bişey açtığımda birden yükseliyor ve fan hızlanıp soğutmaya çalışıyor oyun açınca ise hemen pc kendini kapatıyor önceden hiç böyle bir sorunum yoktu neden böyle birşey olmuş olabilir ve çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.

• İçini aç bloktaki ve fandaki tozu temizle macun sür ve kapat. Altına Cooler Master marka alu. 2'li fan al ve rahat et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopun içini açacak kadar bilgisayar bilgim yok eğer sorun dediğin gibi macun falan ise bi bilgisayarcıya götürüp anlatmamı tavsiye eder misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcayolci

laptopun içini açacak kadar bilgisayar bilgim yok eğer sorun dediğin gibi macun falan ise bi bilgisayarcıya götürüp anlatmamı tavsiye eder misin

Öncelikle cevap verirken alıntı yapın. İkincisi bilgiye ihtiyaç yok sadece söktugunuz yeri ayni sekilde yerine takin yeter. Biz babamla sokup temizleyip tekrar toparladik ki hayatimizda ilk defa laptop soktuk ve sorun olmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.