Şimdi Ara

Ekran kartı çalışmıyor???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    terliğin altı ile her yerine hafifçe dokundurdum ama herhangi bir çıtırtı duymadım hocam
  • erayalanyurt kullanıcısına yanıt
    Bazen statik elektrik parçaları bozabiliyor veya çalışmamasına neden olabiliyor. Elektriği boşaltmanın başka yöntemleri de var youtuba felan bak. Denemekten zarar gelmez.
  • Tamam o zaman şöyle ki ekran kartı 8 pin girişine sahipse eğer 6 değilde 8 pin takmayı deneyin. Problem bundan kaynaklanıyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mansion0345 kullanıcısına yanıt
    ama 5-6 ay boyunca hep 6 pin ile çalıştırdım, problem olsa baştan böyle yapmaz miydi
  • Eğer elinizde Buzzer(Pc Speaker) varsa anakarta takıp, ekran kartını söküp sistemin açılıp açılmadığını test edin. Açılırsa sesli uyarı verir bip diye. 8pin mevcutsa ayrı bir soket olarak deneyin. PSU'dan PSU'ya fark edebilir 8pin denemenizi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mansion0345 kullanıcısına yanıt
    hocam sistemim açılıyor zaten buzzer ile denememe gerek yok ki
  • bu kartların faz yapısında mosfetleri eksik koyuyor asus. Powerdan gelen düzensiz bir elektrik nedeniyle kısadevre yapmıs olabilr. Besleme arızası gibi görünüyor, işini bilen bir elektrikçiden destek alabilirsin . Youtube'de tekniktakip yaz o arkdaşın videolrında aynı kartı tamir ediyorlar. ben de anakart götürdüm düzgün bir adam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.