Şimdi Ara

Ekran Kartı Dalgalı Voltaj MHZ Sorunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: coax47

şimdi neler yaptın'da düzeldi, aklında tut, aynen uygula, kartı söküp bunun bloğu oynıyabilirmi şeklin'de kıpırdatmayamı çalıştın mesela, aynısını yaparsın, neden bozulup nasıl düzeldüği meçhul gibi, ama blok ile GPU arasında oluşan 1 temassızlık dışında bu tarz 1 sıkıntının oluşabilmesi çok düşük 1 ihtimal, ya 1 şekilde tozdan sensörü tıkıyacaksın'ki, ısı olması gerekeninde üzerine okunucak (düşük olan ihtimal bu,) yada blok GPU'ya tam temas edemiycek, ve ısı real olrk yükseklere çıkıcak.

Edit : Aslına bakarsan 1 seriden sonra burada bahsettiğim sensör bile GPU / CPU içlerine alındılar mesela, ama AMD GPU'larda bu yenilik hangi serilerden başlıyo emin olamadıım için böyle 1 ısı sensörü geyiine girebiliyorum, o sensor sendeki GPU da'da çekirdek içine alınmış'sa bloğun temassızlığı dışında başka alternatif bile kalmıyo.

Bloğun temassızlık ile ilgili bir ihtimal söz konusu değil bence. 4 tane ayrı yerden vidalanmış yani oynaması için güçlü bir basınç uygulamam lazım ki karta o kadarda basınç uygulamadım veya zorlamadım.
    Sensör durumu olabilir şu anda kart en yüksek 80 gösteriyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.