Şimdi Ara

Ekran Kartı Danışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    NVIDIA ® GeForce ® G102M
    ATI Mobility Radeon™ HD 3470

Hangisini önerirsiniz ?

Yapmak istediklerim ;
    Grafik tasarımı falan yapıyorum ps4 gibi programlarda görüntü iyi olsun , arada istediğim zman crysis-gta4 gibi oyunları oynayabiliyim..

• crysis-gta4 de oynamak istersen en az ati4650 li bir sistem düşünmelisin bence geforce daki muadilini bilmiyorum yanlız 4650 li bir samsung laptop görmüştüm biyerlerde 1200tl civarıydı bence çok uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HUNKAAR

crysis-gta4 de oynamak istersen en az ati4650 li bir sistem düşünmelisin bence geforce daki muadilini bilmiyorum yanlız 4650 li bir samsung laptop görmüştüm biyerlerde 1200tl civarıydı bence çok uygun

Maşşallah el atmadiği sektör kalmadi.
  • NVIDIA ® GeForce ® G102M

Gta4 falan kasar mı ?
  • crysis'i rahat bir şekilde oynatacak en düşük ne kadarlık bir ekran kartı almak gerekir?
  • Bu kartları nerden temin edeceksiniz? Yada nasıl montaj yapacaksınız laptobun içine?

Kartlara gelince 3470 dışındakilerle oyun adına pek birşey yapılamaz.3470 ile belki.9800M serisi öneriyorum laptoplar için, ve sizin yurtdışından temin ettiğinizi düşünerek.

Genelde üreticiler fabrika çıkışı koyarlar ekran kartlarını, birde ebay'de bozulan kırılan laptopların içinden çıkanlar satılır %90 yurtdışından...

Yeni bir laptop almanızı tavsiye ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

crysis'i rahat bir şekilde oynatacak en düşük ne kadarlık bir ekran kartı almak gerekir?

Biraz saçma bir soru olmuş sanırım .. hangi detayda rahat oynayacaksınız ?

Kimi insan 4770 ile Low detayda akıcı oynar ona yeter kimisi 4870 ile orta detayda oynar kimiside GTX 295 alır yüksek detayda oynar siz hangi detayda oynamak istiyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.