Bildirim
Ekran Kartı Danışma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
crysis-gta4 de oynamak istersen en az ati4650 li bir sistem düşünmelisin bence geforce daki muadilini bilmiyorum yanlız 4650 li bir samsung laptop görmüştüm biyerlerde 1200tl civarıydı bence çok uygun -
quote:
Orijinalden alıntı: HUNKAAR
crysis-gta4 de oynamak istersen en az ati4650 li bir sistem düşünmelisin bence geforce daki muadilini bilmiyorum yanlız 4650 li bir samsung laptop görmüştüm biyerlerde 1200tl civarıydı bence çok uygun
Maşşallah el atmadiği sektör kalmadi. -
NVIDIA ® GeForce ® G102M
Gta4 falan kasar mı ? -
crysis'i rahat bir şekilde oynatacak en düşük ne kadarlık bir ekran kartı almak gerekir? -
Bu kartları nerden temin edeceksiniz? Yada nasıl montaj yapacaksınız laptobun içine?
Kartlara gelince 3470 dışındakilerle oyun adına pek birşey yapılamaz.3470 ile belki.9800M serisi öneriyorum laptoplar için, ve sizin yurtdışından temin ettiğinizi düşünerek.
Genelde üreticiler fabrika çıkışı koyarlar ekran kartlarını, birde ebay'de bozulan kırılan laptopların içinden çıkanlar satılır %90 yurtdışından...
Yeni bir laptop almanızı tavsiye ederim... -
http://www.hepsiburada.com/monster-q90m860tu44-intel-core-2-quad-q9000-2.0ghz-4gb-500gb-15.4-tasinabilir-bilgisayarcantasi-hediyeli-../productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd96266
Bu oyunları rahatca oynatacak tek laptop bu malesef
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
crysis'i rahat bir şekilde oynatacak en düşük ne kadarlık bir ekran kartı almak gerekir?
Biraz saçma bir soru olmuş sanırım .. hangi detayda rahat oynayacaksınız ?
Kimi insan 4770 ile Low detayda akıcı oynar ona yeter kimisi 4870 ile orta detayda oynar kimiside GTX 295 alır yüksek detayda oynar siz hangi detayda oynamak istiyorsunuz ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X