Şimdi Ara

Ekran kartı değişim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GG üzerinden 2. el bir ekran kartı aldım. Bilgisayarıma taktığımda bir türlü açılmadı. Açılışta tık diye bir ses gelip sonra devam ederken yeni kartı takınca tık tık tık diye takılı kalmaya başladı. 230w lık power vardı ondan kaynaklıdır deyip 300w lık aldım ama yine aynı sorunla karşılaştım. Ancak bir detay ekran kartını diğer power varken birkez açıp kullanmayı başarmıştım. pc yaklaşık o halde 10 saat açık kaldı. Sorunun ne olduğunu bir türlü bulamadım. Şimdi eski kartı takınca tekrar açabildim bilgisayarı.
    Eski kart: x1050
    Yeni kart: x1650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettin89 -- 5 Ağustos 2010; 18:40:17 >

• Keşke bu forumdan bi kart alsaydın
  • Keşke ama olan oldu artık :S
    Kartı bikez açmayı başardım işte o zaman oyun oynadım vs hiç bi sorun vermedi. Şimdide bilgisayar sanki sürekli ilk açılış saniyesini peşpeşe peşpeşe yaşıyor. Bir sonraki adıma geçmiyor.
  • bios pilini çıkarıp sistemi sıfırlamayı dene daha sonra kartı tak sistemi aç banada oldu bu şekilde hallettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

bios pilini çıkarıp sistemi sıfırlamayı dene daha sonra kartı tak sistemi aç banada oldu bu şekilde hallettim

Teşekkür ederim artık çalışıyor sistem sorunsuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.