Şimdi Ara

Ekran kartı değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim laptobumda 2 tane ekran kartı var önceden mouse sağ tuşa basınca diğer ekran kartımı görüp yüksek performans seçeneğine tıklayabiliyordum.Ama şimdi format attıktan sonra mouse sağ tıklayınca sadece intel ekran kartım gözüküyor diğer ekran kartımın seçeneğini nasıl getirceğim ?

• Ekran kartı üreticisinin web sitesinden güncel sürücüyü indirip kurarsan görebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Ekran kartı üreticisinin web sitesinden güncel sürücüyü indirip kurarsan görebilirsin.

+1 yine görünmüyorsa biostan aktif etmelisiniz
  • Dediğinizi yaptığımda göründü ancak catalyst olmadığı için girilemiyor tarzı birşey dedi sonra internette bir yerde okuduğum bir şeye göre driverları sildim driver max aldı bir programla tekrar kurdum hepsini ancak catalyst driverını kurmaya her çalıştığımda Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulunduğundan AMD Catalyst Mobility yüklenemiyor. Grafik bağdaştırıcınızın bu sürümü desteklenmiyor. Grafik sürücüsü güncelleştirmesi için kütfen dizüstü bilgisayar üreticinize başvurun" diye bir uyarı aldım diğer forumlarda da bu sorunu alan varmış ancak kesin bir çözüm bulamadım

• up lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.