Şimdi Ara

Ekran kartı değiştirme öneriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar nvdia chipsetli ekran kartı almak istiyorum yakalışık 900 - 1200 arası param var bana ne önerirsiniz ?

Bu arada 2 gb olan model bulamadım çıktı diye biliyorum ama acaba Türkiyeye mi gelmedi yada varsa nerden temin edebilirim ?

GTX 480 sizce nasıl bir kart ?

Sistem imzadaki gibi tek fark 4870 x2 kullanıyorum powerda ona yeten düzeyde monitor 1280 x 1024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizy45 -- 6 Ağustos 2010; 15:25:04 >

• Sisteminizin bileşenleri nelerdir ?

İşlemci sanırım E8500, imza da görünen...

Monitör çözünürlüğünüz, kasa ve kasa powerınız vs.
  • Sistem imzadaki gibi tek fark 4870 x2 kullanıyorum powerda ona yeten düzeyde monitor 1280 x 1024
  • 1280*1024 için GTX480 almanız bence iyi bir yatırım olmaz, mümkünse monitör alın ilk etapta, yok ben fazla fps almak istiyorum derseniz orası başka.

HD4870x2 bile zaten bu çözünürlüğe oldukça fazla, HD5770 / GTX460 gibi kartlar ideal ve az güç çekerler, üstü bana göre gereksiz haliyle.
  • 480 almayın 460 alın diye öneriyorsunuz yani ama 460 bildiğim kadarıyla 1 gb az enerji çekmesi dışında bir avantaj göremiyorum.
  • fizy45 kardeşim 900-1200 tl çok büyük miktarlar ekran kartı için ki ben kuzenime 1200 tl bütçeli full kasa topluyorum. Tabi çok iyi kartlar bulabilirsiniz o parayla ama size önerim şudur ki gtx470-gtx480 hd5850-hd5870-hd5970 gibi orta ve üst seviye kartları kullanmak istiyorsanız güzel bir monitöre ihtiyacınız var. Sizin yerinizde olsam 350-400 tl arasında güzel bir hdmi 23" civarı bir monitör alırım daha sonra ekim-kasım civarını bekleyip yeni çıkan kartların etkisiyle şu an sallıyorum 1000 tlye alacağınız gtx480 gibi bir kartı o zaman 800 tl civarında almış olursunuz. Bunun üzerine hatta bugün forumda gtx470lere indirim yapıldığı haberi var ona da bakın derim. Size öncelikle güzel bir lcd monitör alın derim elinizdeki kart aslında çok da kötü değil zamanın en iyi kartlarından onu da satıp belirttiğim gibi LCD + ekran kartı olarak çok daha güzel birşey alabilirsiniz.

GTX460 1 gb modeli bana göre nvidiada alınabilecek en iyi kart. Daha az ısınması fiyatına göre gtx465 gibi kendinden üst bir karttan daha iyi sonuçlar vermesi, daha iyi oc olması gibi. Ancak çok yüksek çözünürlüklerde ve full detay istiyorsanız en azından gtx 470 gibi bir kart gerekli. Tabi onun da performansını adam akıllı almak istiyorsanız en azından full hd özelliğine sahip bir monitör almanızı tavsiye ederim

• 900 1200 tl ekran kartı alacağınıza daha ucuz bişiler gtx 460 olabilir yeni mönütör alın full hd daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 6 Ağustos 2010; 16:05:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.