Başlıktada belirttiğim gibi gece arabamı bir iş için kullanacaktım ama malesef çalıştıramadım (gündüz sorun yoktu) frene basıp start tuşuna dokunduğumda tüm ışıklar yanıp yanıp sönmeye başlıyor ve arabadan çok abartı olmayan ama belirgin şekilde "tırrr tıırr tıırrg" sesler geliyor o bilindik standart marş motoru sesini duyamıyorum bazende start basmamla aracın kendini reset atılmış pc gibi elektrik aksamını açıp kapatması bir oluyor.
İlk başta direkt aküden şüphelendim ama benim aracım akü bitmesi yada azalması durumunda bana sürekli uyarı veren hatta "Akü azaldı" radyo vs kendiliğinden devre dışı bırakan bir koruma sistemi var ayrıca farlarım ve radyom canavar gibi çalışıyor zaten gündüz vakti aracımda bir sorun yoktu trafonun yakınına park ettim ordan manyetik alan marş motoruna falan mı bişi yaptı anlamadım ki gerçi buda saçma senelerdir aynı yere park ederim hiç bişi olmadıda bu gece mi bozulacağı tuttu sabah çalışan araba akşam resmen durduğu yerde bozuldu.
Aracı en fazla elektronik aksamı çalışır hale getirebilirdim motoru hiç çalıştıramadım yarın usta çağırcağım büyük ihtimalle çekip götürecekler ama merak ettim nedir bunun derdi üstadlar sizler bilirsiniz bir yol gösterin bana hani olayı bilirsem ona göre fiyat vs bileyim de gereksiz ödemeler yapmak zorunda kalmayayım.
Teşekkürler
Araç Model: Toyota Corolla 2018 - 38.866 Km
Durum: Herhangi bir kazası motor arızası yada değişen bir parçası vs söz konusu değil araca sadece LPG takıldı onun dışında rutin bakımları resmi bayide yapıldı nazik kullanıyorum hiç zorlamadım.
Not: Videonun sesini biraz açarsanız bahsettiğim sesi rahatlıkla duyabilirsiniz ilk başlarda çok daha güçlü ses çıkıyordu birkaç kere zorlayınca sesi soluğu azaldı.
|
|
|
|
Lcd tv önerisi uzmanlardan yardım bekliyorum !!!
|
Ekran kartı değiştirme öneriniz ?
|
|
ATI 4870 X2 neden bu kadar kötü????
|
Ses tanıma sistemi..Yardımmmm....
|
TurkF1.com Genel Yayın Yönetmeni |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.522 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware