Şimdi Ara

Matematiği iyi olan arkadaşlar yardım tahmini not hesaplaması !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim ve yaz okulundaki derslerimin verileri belli oldu fakat not kısmı hoca onaylamadığı için boş ve ben aşırı merak ediyorum.Detaylara girmeyeceğim nasıl göremiyorsun neden olmuyor falan diye sormayın uzun hikaye sadece tahimini hesap yapmak istiyorum eminimki sağlam matematiği olan arkadaşlar bir yorum yapacaktır.

Dönem sonu notları verileri (AA-BB-CC alacağımız notlar tüm yüzdelik hesaplardan sonra çıkan final vize hepsinin sonucu)

Dersi alan Öğrenci sayısı:50
    Min dönem sonu notu:0
    Max dönem sonu notu:97
    Dönem sonu sınıf ortalaması :73
    Benim dönem sonu sınıf sıralamasındaki yerim : 9 (dokuzuncu sırada bitirmişim dersi)
    Standart Sapma:9.14

Sizce benim notum nedir bu verilerle tahmini bir aralık hesaplanabilir mi ve harf notuna ulaşabilir miyiz ?

Genelde herkesin notları aşırı yüksek geldi sınavlarda 90 alanlar sınıfta altıncı yedinci falan oluyordu bu yüzden üniversitedeki önceki tecrübelerime göre tahmin yapamadım aklım karıştı iyice yardımı burda aramak istedim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizy45 -- 27 Ağustos 2014; 7:50:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.