Şimdi Ara

Türkiyenin tek canlı anlatımlı yarış organizasyonu yeni katılımcılarını bekliyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizleri bir süredir düzenlemiş olduğumuz organizasyonlardan haberdar etmek için bu konuyu açmış bulunmaktayım.

Bilindiği üzere Türkiyede yarış oyunlarına gönül veren büyük bir kitle bulunmakta ancak ne yazık ki iş toplanıp bir organizasyon düzenleme kısmına geldiğinde başarısız olmakta ve yabancıların yaptığı ve dahi kazananların gerçek hayatta pilot olduğu ciddi online organizasyonları yapamıyoruz. Yada yeterince profesyonel seviyelere çıkamıyoruz.

Daha doğrusu yapamıyorduk...

Çünkü bu durum bir süre önce değişti ve şahsımın kontrolünde olan bir Motor Sporları sitesi ile son dereceprofesyonel bir platformun oyuncuları arasında gerçekleştirilen medya anlaşması sonucunda ülke çapında bir ilke imza attık ve ilk defa sanal dünyada geçen yarışların hem haberlerini hem medya içeriklerini sitemizi ziyaret eden binlerin beğenisine sunduk.

Sonrasında işe işler gelişti ve kendimizi bir anda pistte profesyonel sim pilotları kıyasıya bir mücadele içine girmişken bizde onları anlatırken bulduk.

Sesimden ziyade kalemimle iş yapan bir gazeteci olduğum için bu yayıncılık ve sunuculuk olaylarında baya bir acemiyim lakin yaptığımız bu çalışmaya çok güzel geri dönüşler aldık bende ülkenin en büyük forumuna gelip bu durumu sizler ile paylaşmak istedim.

Amacım ney diye soracak olursanız sadece bilmenizi istiyorum Türkiyede böyle organizasyonlar yapılıyor ve isterseniz bir parçası olabilirsiniz.

Donanım Haber forum kurallarını ihlal etmemek adına yazımda kendi adım ve sitemde dahil olmak üzere hiçbir isim kullanmadım ancak videolar içerik itibari ile doğası gereği bizden bolca bahsediyor.

Eğer bu videolar forum kurallarını zorlayıcı nitelikler taşıyorsa şimdiden özür diliyorum fakat çekilmiş bir videoyu değiştirme imkanımız bulunmuyor.Tekrarlıyorum amacım kesinlikle reklam yapmak değil sadece şunu yapacağız bunu edeceğiz deyip ortaya bir iddia atıp topluca insanları peşimizden koşturmak yerine sizlere hali hazırda zaten yapılmış olan organizasyonları göstermek niyetindeyim. Videoları kendi kanalımızda yayımlacağımız için içine reklam koyma sakıncası görmedik ancak burada paylaşınca işler biraz değişti bu sebeple içerideki reklamları sizden atlamanızı ve direkt olarak organizasyonlara odaklanmanızı rica ediyorum.

Bu sebepten olası bir forum ihlalinden kaçınmak adına paylaştığım videoları sadece link olarak tuttum çünkü marka reklamı yapma niyetinde değilim şayet hizmet verdiğimiz sektördeki ağımız oldukça geniş ve dünya devi formula 1 takımları ile medya partnerliği içindeyiz. Üstelik oyunlar ile ilgili bir tek bu alanda çalışma yapiyoruz bu sebeple sizlere yapacağım bir reklamın zaten bir faydası olmayacaktır.

Tek amacım bu tarz yarışmlara katılmak isteyen bireyler için muthiş bir heyecan yeni bir umut olmak ve yurt dışında yapılan böylesi etkinliklerin aslında ülkemizde de profesyonel anlamda yapıldığını göstermektedir.

Bu konulara ilgili arkadaşlara her zaman açık olduğumuzu bildiriyor ve sizlere en içten saygılarımı sunuyorum.

Formula 1 Organizasyonu

https://www.youtube.com/watch?v=U9UlLsBfQwg (03:00 dk itibaren izleyiniz)

https://www.youtube.com/watch?v=6syLIzPxqjw (00:48 dk itibaren izleyiniz)

DTM Organizasyonu (burada baya acemiydik hatalarımız çok affola)

https://www.youtube.com/watch?v=Qgx8x0gxguI

https://www.youtube.com/watch?v=7w3Kf7UU7nQ

Not: Eğer paylaşımlarım forum kurallarını ihlal etmiyorsa yada bir izin söz konusu ise saygıdeğer yöneticiler tarafından gereken şekilde bilgilendirilrsem sevinirim.Konunun direkt kapatılması yerine videoları revize edip sadece içinde yarış organizasyonu kalacak şekilde düzenleyebilirim. Kurumsal bir firma olduğumuzdan ülkemizin bu guzide forumunun kurallarını ihlal etmek en son isteyeceğimiz şeydir.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizy45 -- 25 Haziran 2016; 3:41:13 >

• Merhaba arkadaslar. Kasim ayindan bu yana Fiat 500 Tek marka kupasi(tamamlandi), Marcas pist sampiyonasi(tamamlandi) ve suanda dtm sampiyonasi ile liglerimiz devam etmekte.

Cok yakinda RaceRoom platformu uzerinden WTCC ligimiz basliyor. RaceRoom WTCC'nin Resmi oyunudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler arkadaşlar. Güzel devam ediyorsunuz. Sunum olayı zamanla alıştıkça gelişecektir diye düşünüyorum. Racespot , iRacing te uzun süredir birçok yarışta canlı anlatım yapıyor. Referans olması açısından birkaç videosunu izleyip fikir edinebilirsiniz. Tekrar tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 25 Haziran 2016; 13:04:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Tebrikler arkadaşlar. Güzel devam ediyorsunuz. Sunum olayı zamanla alıştıkça gelişecektir diye düşünüyorum. Racespot , iRacing te uzun süredir birçok yarışta canlı anlatım yapıyor. Referans olması açısından birkaç videosunu izleyip fikir edinebilirsiniz. Tekrar tebrikler

Teşekkürler evet yabancılarda bu iş ciddi ciddi yapılıyor bizde yok diye biliyoruz.

Eğer var ise bilmek isteriz ortak çalışma olabilir.

Yarışlara katılmak isteyen arkadaşlarda videolardaki isimler üzerinden ne yapmaları gerektiğini bulabilirler diye düşünüyorum şimdi direkt link vermeyelim :D
  • fizy45 kullanıcısına yanıt
    Güzel bir çalışma. Katılmayı düşünebilirim ama önce direksiyon almak lazım bunun tadına varabilmek için.

Hangi oyunlarda yarışlar düzenliyorsunuz? Hangi oyunları temin etmemiz lazım.
  • Şuan mevcutta olan ligimiz Assetto Corsa üzerinden DTM ligi.

Yakında başlayacak olanlar
    RaceRoom : WTCC 2015
    Project Cars Multiclass (Tarih belli değil plan dahilinde)
    Assetto Corsa Mazda MX-5 Cup (Tarih belli değil plan dahilinde)
  • iracing üzerinde yapacağınız yarışlara katılmak isterim. Oyuna yeni başladığım için suanda R klasmanindayim ancak Turk arkadaslarla Türkçe yayınlanacak yarışmalarda olmak oldukça heyecan verici görünüyor.

Yapacağınız organizasyonlara katılmak için ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkaaaann

iracing üzerinde yapacağınız yarışlara katılmak isterim. Oyuna yeni başladığım için suanda R klasmanindayim ancak Turk arkadaslarla Türkçe yayınlanacak yarışmalarda olmak oldukça heyecan verici görünüyor.

Yapacağınız organizasyonlara katılmak için ne yapmam gerekiyor?

reklam olmaması için link paylaşmıyoruz. Dilerseniz videolardan site bilgilerimize ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Güzel bir çalışma. Katılmayı düşünebilirim ama önce direksiyon almak lazım bunun tadına varabilmek için.

Hangi oyunlarda yarışlar düzenliyorsunuz? Hangi oyunları temin etmemiz lazım.

Şimdi efendim yarışlar birden çok oyun üzerinden düzenleniyor.

Hem ara sıra yapılan özel tekli yarışlar var hemde sene boyunca devam eden düzenli ligler.

Kullanılan oyunlara gelicek olursak Asetto Corsa,ProjectCars,RaceRoomDepartmant oyunları an itibari ile organizasyonların düzenlendiği oyunlardır ancak talep olması halinde diğer oyunlarada geçilebilir.

Organizasyonlara katılmak için illa direksiyon sahibi olmanız gerekmemektedir ancak rekabet açısından geriye düşmemek için en kötü bir gamepad edinmenizi tavsiye ederiz.

Forum kuralları gereği yine link paylaşmıyoruz ancak videolara bakarsanız orada göreceğiniz siteler üzerinden ulaşım imkanı sağlayabilirsiniz.

Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.