Şimdi Ara

Bedava oyunlar - Esport Sponsorluğu - Video Paylaşımı - TGC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bedava oyunlar - Esport Sponsorluğu - Video Paylaşımı - TGC

Merhabalar saygıdeğer donanım haber takipçileri !

Öncelikle kendimi tanıtayım ben Buğra Sezer TurkF1.com ve TurkishGamersClub.com adlı web sitelerinin sahibi ve Genel yayın yönetmeniyim. Bir gazeteci bir oyun sever olarak sizlere en içten dileklerim ve saygı ile selamlıyorum yazdığım satırları okuma nezaketi gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum.

20 OYUN HEDİYELİ YARIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR KATILMAK İÇİN GRUBUMUZA ÜYE OLUN !

Turkish Gamers Club ailesi olarak bizler Youtube ve sosyal medyanın günümüzde düştüğü saçma gidişata dur demek isteyen genç ve orta yaşlı oyun sever bireylerden oluşuyoruz. Amacımız ortak bir çatı altında buluşmak çeşitli oyunlara girmek birlikte eğlenmek ve her daim saygı çerçevesinde iletişimde olmaktır. Birlikte yaptığımız pek çok etkinlik kurulmasına vesile olduğumuz pek çok klan ve bugüne kadar dağıttığımız onlarca oyun vardır üstelik ESport alanında yetenekli gençlere sponsor olma çalışmalarımızda sürmektedir.

Aşağıdaki linklere basıp aramıza katılabilir sitemiz kanalımız ve grubumuza girebilirsiniz sayfanın devamında ise oluşumumuz hakkında detaylı bilgiler vermekteyim.

SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KULÜBÜMÜZÜN TEMELİ FACEBOOK’DA YER ALMAKTADIR ARAMIZA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ !

YOUTUBE SAYFAMIZI ZİYARET ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

Oluşumumuzu sizlere daha iyi anlatmak adına öncelikle birkaç soru ile giriş yapmak niyetindeyim şayet bu soruların cevapları kulübümüzün temel kuruluş prensiplerini oluşturmaktadır.

Neredeyse tüm video paylaşım sitelerinde oyun müzik ya da diğer konular hakkındaki tüm videolarda birbirlerine karşı ağır saygısızlıkta bulanan ve zerre kadar emeğe saygı göstermeyen bireylerden bıkmadınız mı?

Sosyal medyada katıldığınız gruplarda küfür,saygısızlık aşağılama vb. durumlara maruz kalmadan özgürce konuşabiliyor musunuz? Eğer yaşınız küçükse çektiğiniz bir youtube videosu yada yorumunuz yüzünden defalarca kez “Sen ne bilirsin ergen” tepkisi ile karşılaşmadınız mı yada sizden yaşça çok küçük birinin akıl almaz cümlelerine maruz kalmadınız mı?

Herkesin oturup oyun oynadığı ülkemizde neden sadece ufak klanlar var ve bu klanlar neden birbirlerini çok iyi tanıyan arkadaş oyuncular arasında kurulu neden tüm bu klanların üstünde yer alacak ve oluşmasına ortam sağlayacak bir kulüp yok. Sizlerin de kendiniz gibi oyunlar oynayan kişiler ile kolayca arkadaş olma ve tek bir çatı altında kalıp küfür, aşağılama vb. tüm rahatsız edici olaylardan uzak oyun keyfi yaşamaya hakkınız yok mu?

Bu ülkede neden birbirine bağlı ve saygılı farklı oyunları oynayan büyük bir oyuncu ailesi yani bir oyun kulübü olursa ve bu kulüp sayesinde yöneticiler ve külüpte yer alan maddi imkanı iyi olan bireyler bu konuda sıkıntı yaşayan üye arkadaşlarının derdine çare olsa hediyeler havada uçuşsa bedava keyler paylaşılsa sizce de harika olmaz mı?

Eğer bu sorulara cevabınız evet ise o halde doğru yerdesiniz demektir çünkü Turkish Gamers Club yani Türkçe adıyla Türk Oyuncular Kulübü tam olarak bu sebeple kurulmuştur. Amacımız sosyal medya gruplarımızda nezih bir ortam sağlayıp üyelerimizin hiçbir çekinceleri olmadan birbirleri ile tanışmalarını ve daha sonra ortak sahip oldukları oyunlara girmelerine ön ayak olmaktır. Oynanan bu oyunlarda yaşanan güzel anların ya da sizlerin çektiğiniz kaliteli videoların ise yeri elbette kendi YouTube kanallarınızdır yada Turkish Gamers Club kanalıdır. Üstelik kanalımızda video gönderdiğinizde o videoda kendi kanallarınızın reklamını yapmanızda serbesttir. Kısa bir süre önce kurulduğumuz için abone ve üye sayısı bakımından ufak görünebiliriz fakat bizler üyelerimizi seçerek alıyoruz ve kurallarımıza çok bağlıyız. Prensibimiz her daim saygı üzerine kuruludur grup içinde tartışmaya izin vermeyiz ve küfürün her türlüsüne 0 tolerans politikası uygularız. Birbimize karşı olan saygı ve neşeli halimizi youtube videolarımızın altına gelen yorumlardan görmeniz mümkündür.

Özetle eğer sizde küfürden uzak bol eğlenceli ve yüzlerce yeni arkadaş edinebileceğiniz ve keyifli vakit geçirme imkanınız olan işinin ehli alanında profesyonel kişiler tarafından yönetilen bu kulübün bir parçası olmak isterseniz tek yapmanız gereken buradaki linke tıklamak ve facebook grubumuza katılmaktır. Katıldığınız profil gerçek olduğu taktirde aramızdaki yerinizi alacaksınız ve gruba tek bir “Merhaba” yada “sa” yazmanız ile anında onlarca arkadaş edineceksiniz.

Sonrasında ise grubumuzda farklı oyunlara girmek için kendinize arkadaşlar bulabilir. Grup çapında yapılan toplu etkinliklere katılabilir, videolarımızı izleyebilir, kanala video gönderip kendi kanalınızın reklamını yapabilir, oyunlar hakkında dilediğiniz düşünceyi ya da çalışma sorunu hakkında diğer üyelerden yardım alabilirsiniz.

Üstelik tüm bu güzel sosyal ortam avantajının yanı sıra birde ardı arkası kesilmeyen yarışmalar ve sürpriz hediyeler sayesinde bir anda oyun kazanma imkanına da sahipsiniz örnek vermek gerekirse 21 Ekimde biten 20 oyunlu bir yarışmamız bulunmaktadır ve şu ana kadar grup bünyesinden 30’a yakın oyun hediye ettik. Ayrıca çok kısa bir süre sonra yayın hayatına başlayacak olan ve şu an beta 0.1 versiyonda olan sitemizin açılışı şerefine büyük bir yarışma düzenlemeyi de planlıyoruz.

Eğer yazımın bu kısımlarına kadar geldiyseniz sizlere hoşgeldiniz diyorum çünkü aşağıya bıraktığım linklere tıklayıp aramıza katılacağınız kanaatindeyim. Buyrun gelin bu ailenin sizde bir parçası olun ve hep birlikte medeni insanlar gibi yaş, din, dil ırk ayrımı olmadan sataşmalar ve küfürden uzak oyun oynamanın, video çekmenin ve izlemenin tadına varalım.

Hoş geldiniz tek yapmanız gereken aşağıdaki linklere tıklamak ve gruba katıl seçeneğini seçmektir.

KULÜBÜMÜZÜN TEMELİ FACEBOOK’DA YER ALMAKTADIR ARAMIZA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ !

YOUTUBE SAYFAMIZI ZİYARET ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

TURKF1.COM ZİYARET ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Tüm donanım haber takipçilerine saygılarımı sunuyorum teşekkürler…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizy45 -- 18 Ekim 2016; 7:34:11 >

• Gerçekten böyle bir ortam olacağını tahmin etmiyorum ama oyun meraklısı olarak geliyorum hemen. Ki Oyun yarışmaları gerçekten güzel olmuşa benziyor. KAzanmak için gerekeni yapabiliriz aslında.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78ugur78 -- 13 Ekim 2016; 19:24:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78ugur78

Gerçekten böyle bir ortam olacağını tahmin etmiyorum ama oyun meraklısı olarak geliyorum hemen. Ki Oyun yarışmaları gerçekten güzel olmuşa benziyor. KAzanmak için gerekeni yapabiliriz aslında.. :)

Çok basit gruba geldiyseniz en tepede yazıyor zaten gruba üyelik ve youtube üyelik sonra yorum ortam vs hepsi bu kadar misal bir üyemiz oyun kazandı birazdan teslim edeceğim bizde prosedür gereği hediye alan kişi mutlaka ekran görüntüsü ile paylaşım yapar bekleyin görürsünüz yada grubu şöyle bir deşin birkaç gün geriye gidin ard arda hediye yağmurunu göreceksiniz sanırsam bir hafta kadar önceydi büyük yarışmadan bazı oyunları çekip verdik yarışmayada yeni oyun ekledim sözde 20 oyunlu yarışma ama içinden ekle çıkar ekle çıkar 40 oyunlu gibi bişi oldu oyun donate edenlerde var yani hediye gönderiyorlar ihtiyacı olmayana verelim diye bazı üyeler youtube kanalına videolarını gönderiyor go-pro ile çekim yapan bile var böyle bir ekibiz işte :D

• Evet gördüm oyun alanlar paylaşım yapmış. Açıkçası o konuda şüphelerim vardı.Fakat ciddi ciddi dağıtıyorsunuz oyunları yarışmada f1 2016 var gözümü dikmedim desem yalan olur :D Şaka bir yana oluşum güzel. özellikle maddi imkanları kısıtlı olanlar bu sayede orjinal oyunlara sahip olabilirler. Ortamda var gördüğüm kadarıyla peki bişi soracağım ben bir klan kurabilirmiyim o grubu kullanıp ?

Bide yarışmalarda Fifa 2017 gibi oyunlara yer verirseniz iyi olur bence.Sahsi fikrim bu aralar herkesin gözü bu oyunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılarının devamını dilerim başgan, inşallah DH camiası daha da büyütür grubumuzu. Tanırsın beni muhtemelen.
  • Güzel bir ortam. Hep birlikte, daha iyi yerlere gelicez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78ugur78

Evet gördüm oyun alanlar paylaşım yapmış. Açıkçası o konuda şüphelerim vardı.Fakat ciddi ciddi dağıtıyorsunuz oyunları yarışmada f1 2016 var gözümü dikmedim desem yalan olur :D Şaka bir yana oluşum güzel. özellikle maddi imkanları kısıtlı olanlar bu sayede orjinal oyunlara sahip olabilirler. Ortamda var gördüğüm kadarıyla peki bişi soracağım ben bir klan kurabilirmiyim o grubu kullanıp ?

Bide yarışmalarda Fifa 2017 gibi oyunlara yer verirseniz iyi olur bence.Sahsi fikrim bu aralar herkesin gözü bu oyunda.

Evet kurabilirisiniz zaten amaçta bu misal bir üyemiz kendine The Crew için ekip topladı. Ben arada çok fazla BF4 hediyesi dağıttığım için oyuna sahip olan kişi sayısı arttı server açtık orada bi oluşum başladı şimdi talep geldi CS:GO serverı açıyoruz orada'da mutlaka birileri ekip kuracaktır zaten amaçta bu klan değiliz biz bir tık üstü olarak düşünebilirsin amaçlarımız oyuncuları seviyeli bir ortamda bir araya getirmek.Birde şu an yetenekli genç oyuncu avındayım ESL olaylarına girme planlarımız var sponsor olabiliriz ciddi anlamda bu alanda ilerlemek isteyen gençlere.

Fifa 2017 olayına gelecek olursak bir dahaki yarışmaya dahil edeceğim 21 Ekimde şimdi 20 tane oyun vereceğiz toplam değeri 600 TL civarında hediye dağıtımı olacak o bir bitsin yeni yarışmada Battlefront 1 Mafia3 ve Fifa 2017 gibi oyunları dahil etmeyi planlıyorum ama önce bu yarışma bir bitsin.

Yorum atan arkadaşlarda teşekkürler sanırsam bizim ekibin üyeleri onlar bizi biliyorlar zaten ortamımız güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizy45 -- 13 Ekim 2016; 23:07:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.