Şimdi Ara

MTV Türkiye Sunar: Multiplayer (Oyun Programı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
8.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  MTV Türkiye Sunar: Multiplayer (Oyun Programı)

MTV Türkiye’de yeni bir program başlıyor!

MULTIPLAYER!

Hayatı oyun olanlar ekran başına. Tüm oyun severlerin oyunlar hakkında yeni bilgiler öğrenebileceği ve kendinden çok şey bulabileceği program MTV Türkiye’de.

07 Mart Pazar günü TV’de ilk kez yayınlanacak olan “Multiplayer” programı PC, Playstation ve Nintendo Wii’de oyun oynamayı sevenlere yönelik tek program.

Burak Aydoğan ve Merthan Yalçın’ın sunacağı bu eğlenceli programın çekimi MTV Türkiye stüdyolarında gerçekleştiriliyor. Her hafta en çok kullanıcıya sahip oyunları ekrana taşıyan bu programla oyun dünyası hakkında birçok yeniliği takip edebileceksiniz. Renkli ve hareketli bir ev ortamında gerçekleşen Multiplayer programını izlerken hiç sıkılmayacak, kendinizi o evin bir parçası gibi hissedeceksiniz. Her hafta farklı bir konukla karşınıza çıkacak programda, programı sunan iki arkadaşın bir de çok beğendiği bir komşu kızı var. Komşu kızı, 2001 senesinin Elit Model Look güzeli Müjde Uzman. İlk bölümün konukları ise iki başarılı kardeş olan, son zamanların en popüler oyuncularından Cemal Hünal ve animasyon yönetmeni Kerem Hünal.

Bu programla ve oynadığınız oyunlarla ilgili daha fazla bilgi edinmek içinwww.multiplayer.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Multiplayer hafta sonu her Pazar saat 15.00’da MTV Türkiye’de!

Kaynak ve Ayrıntılı Bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 4 Mart 2010; 1:43:48 >

•  MTV Türkiye Sunar: Multiplayer (Oyun Programı)
  • Unutmazsak bakalım nasılmış,bir ara digitalite vardı avrasya tv'de süperdi bayağı hoşuma gitmişti daha sonra başka bir kanala geçti sanırım o kanal da bizde çıkmıyor
  • sıkıcı olmazlarsa güzel olur... özellikle oraya müzik gruplarını çağırıp guitar hero, rock band filan oynatmaları süper olur :))
  • Denk gelebilirsem bir göz atayım.
  • MTV gibi kaliteli bir kanala kurban ol sen... Ah Nihan ahh zamanında onun yaptığı iş teklifini kabul etseydim şuan belki o programı ben sunardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hofirat

mtv gibi kalitesiz ötesi bir kanalda yapılacak bir oyun programından pek birşey beklemiyorum. Popülist yaklaşımlarla 'GOD OF WAR ÇOOGH GÜSELL ÇÜNKÜ KAAANN VARRRRRR VE BEHN 15 YAŞHINDAYIMMM' tarzında şeyler bekliyorum.

Katılıyorum bu yoruma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

quote:

Orijinalden alıntı: hofirat

mtv gibi kalitesiz ötesi bir kanalda yapılacak bir oyun programından pek birşey beklemiyorum. Popülist yaklaşımlarla 'GOD OF WAR ÇOOGH GÜSELL ÇÜNKÜ KAAANN VARRRRRR VE BEHN 15 YAŞHINDAYIMMM' tarzında şeyler bekliyorum.

Katılıyorum bu yoruma

Bu forumlarda olan bazı kişiler o programının TV ekranına taşınmasında hala hazırda görev almakta,böyle konuşup onlara haksızlık etmemek lazımOyunculuk adına atılan her adımı desteklemek lazım

• Umarım güzel bir program olur.
  • @@@profiteer

dostum saolasın. senin sayende oyun dünyasından haberleri alıyoruz. eyvallah.
  • kanka super haber valla.. Ins ps3 agirlikli olur ve oyunlari cikmadan once bulup tanitirlar.. MTV bu eli uzundur, belkide gow ellerindedir suan:)
  • mtv on numara kanal oncelıkle.kım ne derse desın.cok gec bıle kaldı Turkıye'de yayın yapmakta,yada ben erken dogdum.
    bu tarz programların omru ulkemızde maalesef kısa oluyor.bundan oncede numberone tvde vardı,bır sure yayın yaptı sonrada program galıba kaldırıldı ama o program bıraz dandıktı.ayrıca teknolojı tv kanalı denen bır kanal vardı ordada oyun tanıtımları yapan programlar vardı galıba kanal battı.trtde yıne dandık dandık programlar cıkıyor arasıra.
    mtvdekı programdan umıtlıyım,adamlar bu ısı cıddıye almıslar.bence ıyı olacak.boyle programada ıhtıyac var.
  • ÇOK İYİ.eskiden number one da gameover vardı.digiturk kaldırdı sonra number one.iyiki mtv nin programı gelcek
  • ızlemeden on yargılı olmamak lazım isalah oyundan anlayan kısılerdır zeka sevıyesı dusuk mal mal yorumlar yapmazlar yanı kucuk cocuklara yonelık bı anlatım olmaz ısallah cunku turkıyede oyunlar cocuk eglencesı olarak goruluyor toplumun bakıs acısı bu oysa cogu oyun 18+
  • Sonunda adam gibi bi program izleyeceğiz.
  • çok kaliteli olucak bende MTV bile oyun piyasasına hakim bir firma çıkardıkları destekledikleri oyunlar çok. zaten koyduğum resimde ne kadar özenle ve özel hazırlandığını görebiliyorsunuz stüdyonun direksiyonlar arkada fazla gözükmesede Gitar Hero davul seti durmakta, duvarlarda oyun posteri ve oyun figürleri, deck(kaykay tahtası), ortam mükemmel.. MTV hakkını verir bu işin
  • pazar bakalım nasıl biseymis
  • Oynayacakları maksimum oyun, Wii Sports, Super Mario Bros, PES 2010, World of Worcraft, Metin 2 gibi komedi oyunlar olur.
  • Henüz yayınlanmamış bir program hakkında iyi yada kötü olacak demek erken konuşmak olur. Daha önce de benzer programlar yapılmış olduğu için en azından o programlardan ders alınacağını varsayabiliriz.

Bence burada önemli olan Türkiye' deki oyuncu kitlesinin dikkate alınmış olması. Eğer içerik olarak da doyurucu bir program yapmayı becerirlerse hepimiz için keyifli olacaktır.

Hem böyle bir programın olması evli arkadaşlar açısından eşlerine söyleyebilecekleri, yaş olarak küçük olan ve/veya aileleri için her zaman küçük olan arkadaşlarımız için ise ailelerine söyleyebilecekleri "Bak filanca ünlü de bu oyunları oynuyor gördün mü" tarzında, oyun oynama faaliyetini meşrulaştırabilecek bir done kazandıracaktır.

Devamla, profiteer' in dikkat çektiği donanımların mevcut olması, programı hazırlayanların en azından oyun dünyası ile ilgileri olduğunu gösterir.

• biz oyun severler için güzel bir haber bu. her ne kadar izlemesemde helsingi ve bir kaç tane daha animeyi göstermeleri bir gençlik kanalına yakışıcak bir şeydi bu programda güzel olmasa bile destekliyorum umarım tutar ve uzun soluklu güzel bir oyun programı izleriz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.