Şimdi Ara

MTV Türkiye Sunar: Multiplayer (Oyun Programı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
8.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

Geçen hafta programda bir çok soru sorup ufak tefek ödüller verdiler. Ben de bir soruya cevap vermiştim. Bugün mail atmışlar Punch-Out t-shirt ü kazanmışım. Bilmeyenler için söyleyim Punch Out eğlenceli bir wii oyunu... Bakalım t-shirtü nasıl birşey. Haftaya gelir heralde.

sorular nasıl mesela senin soru neydi ?

soru bile sayılmaz sadece tahmin diyelim. kendi aralarında punch out oynuyorlardı. kim kazanır diye sordular. doğru cevabı veren 16. kişiye t-shirt vereceğiz dediler ve şansa 16. kişi benmişim

• bence güzel program ya güzel yapmişlar level dergisiyle iş birliği içindeler falan gayet hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKAMmM

bence güzel program ya güzel yapmişlar level dergisiyle iş birliği içindeler falan gayet hoş

Level dergiside çöp bu programda çöp malesef
  • levelında bu programında ... yas sevıyesi 0-6 yas gurubu

dergi alacaksan oyungezer ,program ıcınde televidyon adlı ınternet sıtesındekı konsol ussu programı
  • Konsol üssü tek gecerim. Bu program daha çok reklam izlemeye benziyor.
  • intten izleyebileceğim bir link var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

levelında bu programında ... yas sevıyesi 0-6 yas gurubu

dergi alacaksan oyungezer ,program ıcınde televidyon adlı ınternet sıtesındekı konsol ussu programı

Harfi harifine katılıyorum... Okulda alt sınıflardan biri elinde Level dergisiyle yanındakiyle muhabbet ediyordu. Bende arkadaşı beklerken kulak misafiri oldum. "Agaa Crysis 2 çıkacakmış...

- Agaa Fifa 10 yılın spor oyunu seçilmiş, Pes seçilememiş...
    -Kim seçtiyse onun "Censored." Hiç Pes oynamamışlar mı yav?

""

• program en son girdiği yaz tatili döneminden çıkamadı . klasik bir son oldu sessiz sedasız yok oldu gitti kanalda eski bölümleri yayınlanıyor ayrıca programın sitesi de çoktan gitmiş .

bu kadar uzun sürmeyeceği belliydi .neyse biz yine tvde bir oyun programı görme rüyamıza geri dönüp bekleyeceğiz .
  • Felaket bir program bu, dayanılmaz adamlar yapıyor. MTV'de şu program yerine konsol üssü olsa ne güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

program en son girdiği yaz tatili döneminden çıkamadı . klasik bir son oldu sessiz sedasız yok oldu gitti kanalda eski bölümleri yayınlanıyor ayrıca programın sitesi de çoktan gitmiş .

bu kadar uzun sürmeyeceği belliydi .neyse biz yine tvde bir oyun programı görme rüyamıza geri dönüp bekleyeceğiz .

Nedense hiç şaşırmadım, çok belliydi gidici olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

program en son girdiği yaz tatili döneminden çıkamadı . klasik bir son oldu sessiz sedasız yok oldu gitti kanalda eski bölümleri yayınlanıyor ayrıca programın sitesi de çoktan gitmiş .

Nedense hiç şaşırmadım, çok belliydi gidici olduğu.

nedeni neki acaba levelle multiplayer arasında sorunmu çıktı.
  • Multiplayer programı maalesef sonlandırıldı, sebebini bende öğrenemedim bir türlü.. Şimdi tüm ekip yeni açtıklarıhttp://www.tekjeton.com sitesinden devam ediyor.
  • Arkadaşlar Flash TV'de eskiden bir program vardı. Max Payne'i tanıtıyordu. Yavaş çekimde adamları nasıl öldürdüğümüzü ballandıra ballandıra anlatıyordu. Heyecanla izliyordum. Hatırlayan var mı?
  • http://www.tekjeton.com üzerinden canlı yayınlar yapılıyor. Oyun ruhu devam ediyor. Ekip yeni katılan isimlerle süper oldu. TV'de bir şeyler izlemek de hayal değil... Az kaldı :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.