Şimdi Ara

MTV Türkiye Sunar: Multiplayer (Oyun Programı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
8.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amops2

bu kadar oyun bilgisi olan arkadaş var burda sen git oraya oyundan anlamayan L3 u bilmeyen tps oyuna fps diyen adam koy işte ulkemizde bu sorun var hep torpille oluyor yoksa arasalardı 2-3 güzel bilgisi hat safada olan adam bulurlardı

Yazmak istediklerim tam buydu, sen yazmışsın eline sağlık
  • bende kaçırdım ve anlattığınıza göre pek güzel bir program değilmiş belki sunucuları değiştirebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

orada terminatörün büst'ü vardı görmüşsünüzdür rahat 1500lira var onun fiyatı geçenlerde araştırmıştım o ürünü.

oyunları araldan almışlar

odadaki oyun figürleri ise dreamersdanmış.

para gani ama acemilik var. biraz bilgi oyun kültürü olması lazım.

"baba ya bi silahlar var ..." gibi diyaloglar bayıyor

büst bu muydu?buysa ben 1200 e almıştım

MTV Türkiye Sunar: Multiplayer (Oyun Programı)

• avrasya tvdekı program devam ediyomu cumartesi günleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SethValore

quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

Eh denecek bi kalitesi vadı.Wow için yeminlen ondan 100 kat bilgiliyim desem yeri var adam wow u bu kadar kötü tanıtamazdı.Wow da grafikleri nedense çok kötü gözüktü gözüme.Ortamları güzel sıcak yapmaya çalışmışlar başarmaları için deneyip okuyucu yorumlarına kulak asarlarsa ilerler star wars tanıtımını begendim darth vader ftw ve ışın kılıçlarından istiyorum geçen sordum 400 lira dedi adam

Force FX vardı bende. Anakin Force FX Saber.

Çok güzel ürün Sesler, ışıklandırma harika.

Ben aldığımda 360 TL di. 2006 yılında.
    ben sordum geçen bana 400 dediler moda ya giderkenki dükkanda keşke ünide projeye tam kalsaydım odamı donıtack param olacaktı
    alabilirsem kapışalım
    Bi tane dandik almıştık 2 arkadaş kapışırken arkadaşınki kırılmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

orada terminatörün büst'ü vardı görmüşsünüzdür rahat 1500lira var onun fiyatı geçenlerde araştırmıştım o ürünü.

oyunları araldan almışlar

odadaki oyun figürleri ise dreamersdanmış.

para gani ama acemilik var. biraz bilgi oyun kültürü olması lazım.

"baba ya bi silahlar var ..." gibi diyaloglar bayıyor

büst bu muydu?buysa ben 1200 e almıştım

MTV Türkiye Sunar: Multiplayer (Oyun Programı)

Fiyatını saymazsak süpermiş

• 2.Program başladı başlar başlamaz goller geldi.

Gow3 oynuyor elemanın biri diğeride bilgi veriyor önündeki laptoptan ama Atlas ile Gaia yı birbirine karıştırdı.

Gerçekten diğer elemanın oyun bilgisi harbi hiç yok. Geçen programdan devam ediyor.

Sırf meraktan izliyorum 2.program nasıl olacak diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

2.Program başladı başlar başlamaz goller geldi.

Gow3 oynuyor elemanın biri diğeride bilgi veriyor önündeki laptoptan ama Atlas ile Gaia yı birbirine karıştırdı.

Gerçekten diğer elemanın oyun bilgisi harbi hiç yok. Geçen programdan devam ediyor.

Sırf meraktan izliyorum 2.program nasıl olacak diye.

hocam gow 3'ü demo mu yoksa full mu oynuyor?
  • Full oynuyorlar da. Gerçekten burada bahsedildiği gibi muhabbetler.

Böyle oldukları gibi görünmek istemişler tamam iyi fikir de. Adamlar çok sıkıcı gerçekten, bir de ay mükemmel ağbi bu oyun ya filan muhabbetleri çok komik.

Bizim forumlarda ne muhabbet dönüyorsa aynısı işte. Ps3 'ün %50 gücünü kullanıyormuşta cart curt
  • Programın sunucusu zamanında nerd ile haftalık wow tv yayını yapıyordu.Program amatörce gibi gözüküyor.Çok konuşuyorlar ama boş konuşuyorlar.Oyunla ilgisi olmayan bi eleman var atlas ile gaiayı karıştırdı.Birde üzeri lavlarla kaplı titana atlas dedi.
  • oha cc4 yazdı trailerde fakat dragon age orings awaekengmı ney o çıktı yuh dıyorum abicim yuh
  • Adamlar birde Kratos'u oynayamıyorlar.. En son bıraktığım yerde atlı olan yaratık Kratos'u öldürecekti neredeyse..

Rezil bir program ve sunucular..
  • Oyun oynamayı bilmeyen elemanlar program yapiyor. Marioyu bile beceremediler yeğenlerim bile daha iyi wii oynuyor
  • Bir ara sky turkdemı sky tv demı bır program vardı. Onun uzerıne tanımam
  • youtube da falan var mı program , tv de izleyemedim
  • izleyebilecegimiz bir adres var mı?
  • Bu program herkezin dediği gibi kalitesiz.Oyun programı izlemek isteyen aşağıdan izliyebilir.MTV Multiplayer pek oyun programına benzemiyordu.

http://televidyon.com/?page=program_list&program_id=43
  • arkadaşlar bu televidyon kanalı nerede çıkıyor uydudanmı izliyorsunuz yoksa kablolu yayındanmı?
  • Geçen hafta programda bir çok soru sorup ufak tefek ödüller verdiler. Ben de bir soruya cevap vermiştim. Bugün mail atmışlar Punch-Out t-shirt ü kazanmışım. Bilmeyenler için söyleyim Punch Out eğlenceli bir wii oyunu... Bakalım t-shirtü nasıl birşey. Haftaya gelir heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

Geçen hafta programda bir çok soru sorup ufak tefek ödüller verdiler. Ben de bir soruya cevap vermiştim. Bugün mail atmışlar Punch-Out t-shirt ü kazanmışım. Bilmeyenler için söyleyim Punch Out eğlenceli bir wii oyunu... Bakalım t-shirtü nasıl birşey. Haftaya gelir heralde.

sorular nasıl mesela senin soru neydi ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.