Şimdi Ara

Ses tanıma sistemi..Yardımmmm....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 64 bit Vista Ultimate kullaniyorum.

Vista ile gelen ses tanıma sistemini kullanmak istiyorum fakat interneteki (Windows Help sitesini bile inceledim ordada aynı sorun) tarif edilen yerde bu opsiyon yok acaba türkçe olduğu için mi bu sorunu çekiyorum eğer bi ayar imkanı varsa lütfen söyleyin komutları ingilizce vermek sorun olmaz benim için.

Denetim Masası - Ses tanıma menüsünde ayar yerleri olması lazım ama bende sadece bilgi edinin diye bir link var?

Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

• Eğer kullandığınız Vista Lite bir sürüm değilse bu özelliğin olması gerekiyor. Eğer Lite sürümse bu özellik kurulum kaynağından çıkarılmış olabilir. Öncelikle Full sürüm bir Vista'ya ihtiyacınız var.

Kullanmak istediğiniz özelliğin adı "Windows Konuşma Tanıma (Windows Speech Recognition)".

Kullanılabilen diller;
    English (U.S.), English (U.K.), German (Germany), French (France), Spanish (Spain), Japanese, Chinese (Traditional), and Chinese (Simplified)

"Denetim Masası/Konuşma Tanıma Ayarları" kısmından mikrofon ayarlarını ve eğitim (Training) kısımlarını yapmanız gerekiyor ki sesinizi ve aksanınızı tanısın.

İşlem bitince aşağıdaki gibi bir program çıkacak.

MS Office ile kullanmak için de Office kurulumunda gerekli bileşenleri kurmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menesc -- 30 Kasım 2008; 16:03:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Oto Ses Sistemi Yardım
    10 ay önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.